Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Dohányzók! Ti, akik egyedül,...

Dohányzók! Ti, akik egyedül, vagy dohányos párral/lakótárssal éltek együtt és nincs veletek nemdohányzó, ti is kimentek az udvarra, teraszra dohányozni, vagy a házban szívjátok el?

Figyelt kérdés
2022. dec. 17. 19:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%
Nem megyünk ki az erkèlyre, hideg van ott, nyáron meg 600 fok.
2022. dec. 18. 14:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Albérletezek.

Két kivétellel minden tulajom kikötötte, hogy a házban nincs bagózás, amit be is tartottam természetesen. Ahol szabad volt, ott sem gyújtottam rá általában a házban - egyszer fordult elő, hogy részegen elszívtam egy cigit a fürdőkádban - nem panel, szóval a kis ablakon kiszellőztettem és mivel nem hiszem, hogy télen hajnal egykor más is szellőztetett, nem kapott belőle más, illetve egy másik helyemen szarakodott a lift, sokszor beleragadtam, szóval ha főtt valami a gáztűzhelyen, akkor nem mertem lemenni a 11-ről az utcára (amúgy lejártam, igen), hanem úgyis nyitva van az ablak, mert főzök címszóval odaültem mellé és ott szívtam el.

Azóta átszoktam a hevítős megoldásra, ezt nagyon max. akkor szívom benn, ha kinn nagyon hideg van, illetve e-cigit szoktam benn szívni, elillan a gőze, nem színezi meg a falakat meg a függönyt, kiteregetett ruhákba se issza be magát. Tulajjal megbeszéltem.

2022. dec. 20. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!