Ilyen esetben kijönnének a rendőrök?
A szomszédba (lent) költözött egy fiatal meleg pár.
A társasház területén tilos a dohányzás, mégis délutántól többször gyújtanak rá és jön felfelé a fű szag. Már szóltam nekik, hogy ne füstöljenek a gangon, mert nem lehet szellőztetni, de közölték h fizetik az albit és azt csinálnak, amit akarnak.
Viszont nekem nincs időm nézegetni, mikor kinyitom az ablakot, hogy vajon mikor tekernek egyet...
Ötlet, mit lehet velük csinálni?
A rendőrök nem jönnek ki, mert semmi törvénytelent, szabálysértést nem követtek el.
Lehet szólni a tulajdonosnak, hogy emlékeztesse a bérlőket a házirendről, vagy a közös képviselőt.
Bár nehezen hiszem el, hogy egyedül ők gyújtanának rá a gangon.
Miért fontos az, hogy meleg pár?
Ha tényleg fű szag van, akkor lehet hívni rendőröket, de a sima cigire nem. Sőt, ha nincs kifejezetten tiltva a házirendben a cigarettázás, akkor ha fejre állsz se lesz semmi.
A megoldás az lett volna, ha kedvesen kéred meg őket és nem úgy, ahogy gondolom tetted.
Közös területen tilos, a függő folyosó pedig annak számít. Igen, az a tipikus fű szag.
"Sziasztok! Ne haragudjatok, de itt tilos a dohányzás."
Ennyit mondtam.
Jó, most nyilván nem mondom 100%ra hogy vicces cigi, de azért az esetek többségében elég felismerhető szaga van. Olyan 90%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!