A Szegedi Tudományegyetem kolijaiba szabad számítógépet bevinni? Vagy bármilyen ehhez hasonló elektronikai eszközt?
#1 Az egyetem nem a közoktatás része.
Amúgy kérdező, ugye nem gondolod komolyan, hogy 2022-ben nem vihetnek az egyetemisták pl. laptopot magukkal a koleszba?
#2 Tudom, hogy nem az, de ott találhat olyan válaszolókat akik tudják esetleg a választ.
Te sem tudod, csak feltételezed.
#5 Igen, a kérdezőt biztosan a PS5 érdekli, nem az, hogy lesz-e hozzáférése valamilyen formájú számítógéphez... Akkor ennyi erővel nehogy válaszolni merjen bárki a kérdésre, aki nem kísérelt meg beköltözni szegedi koleszba egy teljes elektronikai áruházzal, mert annak csak feltételezései lehetnek. Igazad van, jobb, ha inkább nem is válaszolunk, és megvárjuk, hátha pont olvassa a kérdést valaki, aki már elvitte koleszba az összes létező elektronikai eszközét.
A kollégiumok szabályzatát pedig pillanatok alatt meg lehet találni a neten. Nekem másfél perc volt, szerintem a kérdezőnek is kb. annyi lenne. Remélem, ezt már te is érted. :)
Igen lehet. Routert nem. Interneten elérhetőek a kollégiumok házirendjei.
(szegedi kolis vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!