Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Komolyan azért kellett lakógyű...

Komolyan azért kellett lakógyűlést összehívni, mert valaki(k) a szembelévő házból ennek a háznak a kukájába hozzák át a szemetet?

Figyelt kérdés

Ma rendkívüli lakógyűlés volt, ami az elmúlt napokban lett összehívva, nem tudtam miről lesz szó, gondoltam valamit cserélni kell a házban, esetleg fűtés korszerűsítés, liftek feljavítása, bármi, nem, hanem a nyugdíjas nénik megfigyelték az ablakból, hogy valakik a szembelévő házból ide járnak kidobni a szemetet.

Első körben kinek van erre ideje, hogy ezt nézze?

Másrészről van itt 4 kuka, amiből 2 mindig tele van, 1 meg félig, 1 meg szinte üres szokott lenni, ameddig nincs tele az utca szeméttel, nem mindegy, hogy hova dobják a szemetet?

A "csúcs" az volt amikor az egyik néni azzal dicsekedett, hogy kifigyelte, hogy valaki hozza át a szemetet a szembelévő házból, majd miután kidobta, Ő odament, és kiszedte a kukából, majd átvitte a szembelévő háznál lévő kukához, és lerakta oda mellé.

És legnagyobb megdöbbenésemre többen megdicsérték, hogy micsoda jó taktika, hogy majd ebből tanulnak.

Mi folyik itt mégis? Vagy csak szerintem felesleges és nevetséges ez?

2022. nov. 14. 18:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolnom teli volt a szomszéd kukája. Banya szerint jobb a szemét a földön, mint a kukában? Ahol lenne hely? Ez már tényleg kicsinyeskedés. Akkor is, ha igazuk van.
2022. nov. 15. 15:59
 12/12 anonim ***** válasza:

A szemétdíj miatt pörögnek. Kevesebb szemét = kisebb kuka = olcsóbb szemétdíj. Ugyanígy, ha nálatok túltelnek a kukák a szomszéd szemetével, többet kell majd fizetnetek.

Ezért görcsölnek rá a nyuggermamszik, mert ők jobban megrágják a pénzt.

Laktam olyan helyen, ahol hasonló gond volt, ott lakatolták végül a kukákat. Legközelebb dobd be megoldásként, gyorsan rövidre zárható a probléma. :)

2022. nov. 19. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!