Mit lehet tenni hangoskodó turisták ellen?
A házban van 3 airbnb lakás is. Jönnek a nyugati fiatalok folyamatosan, főleg nyáron, de heti néhány most is akad, részegek, drogoznak és hajnalban üvöltenek. Pl most is hajnal 3-kor arra keltem fel, hogy úgy ordít mintha ölnék, aztán meg majom huhogást imitáltak teli torokból.
Az azelőtti banda pucér bujócskát játszott a lépcsőházban, de volt már group sex fennhangon nyitott ablaknál, stb stb.
Aki nem hiszi van pár felvételem miket művelnek.
A lényeg, hogy élhetetlen a lakás így. Hiába kiabálsz ki rájuk, van amelyik olyankor lecsitul, de másnap úgyis jön egy újabb brigád, aki kezdi elölről.
A költözésen kívül van más megoldás?
Fu, laktam ilyen hazban, nem tudom pontosan hany lakas, de legalabb 4-5 szinten airbnb-szeru volt, nem tudom, talan nem pont ez a megnevezes rajuk, mert egy komplett ceg adta ki oket, de a lenyeg ugyanaz. Buli, buli hatan, heti hetszer, uvoltes, drogozas, sokszor cigiztek a folyoson az ajtonk elott es meg sorolhatnam.
A rendoroket napi szinten hivtuk ki, felvaltva a szomszedokkal, akik allando lakok voltunk es szerettunk volna aludni, de nem tortent semmi. Soha, semmi.
Felvettuk kozosen a ceggel a kapcsolatot, mindig ment az igergetes, de nem tortent semmi.
En koltoztem, bar csak alberlet volt szerencsere. Szerintem ott a mai napig ez megy, elhetetlen egy ilyen haz.
#2 itt is ez van. Hogy zajlik ha kihívom a rendőrséget?
Mert ugye lehet mire kiernek a hangoskodók abbahagyják, meg pontosan nem is tudni épp melyik lakásban vannak. Az a baj általában hajnalban kezdenek rá énekelni, üvegeket törni szívni cigit meg mást is... Lehet hogy 1 órát tart "csak" de az pont elég, hogy az ember ne tudjon visszaaludni.
Hat en annyit tudtam, hogy mely emeleteken vannak ezek a lakasok es mindig csak hazszamot es emeletet mondtam a rendoroknek, illetve en engedtem be oket a kapun, ha en hivtam oket.
Konrketan azt nem tudtam, hanyas ajto, de valahogy kideritettek.
Nem tudom, mi van akkor, ha kozben elkussolnak, nalunk ilyen soha nem volt.
Igen, a 13 az jo, en pont oda mentem ezek utan :D
Aztan ott sajnos csak 1 evet maradhattam, mert eladtak azt a lakast, utana a 2. keruletbe koltoztem, azt is nagyon szerettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!