Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Debrecen mostanában jó város?...

Benedek5 kérdése:

Debrecen mostanában jó város? jók az emberek?

Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 10:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
És aki nem szereti az le van pontozva. Még egy kérdés ami nem választ, hanem bólogatást vár.
2022. nov. 6. 19:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Debrecen egyre rosszabb minden tekintetben. Fejlődés az semmi, vagy nagyon nyögve nyelősen, spórosan megy, csak a gyárak építése megy orrba szájba, ahol majd lehet éhbérért váltott mászakban rabszolgáskodni. Tömegközlekedés visszafele fejlődik és drágább a jegy mint Pesten. Az utakon káosz van, dugó- dugót ér, az emberek tahók, egyre nagyobb a tömeg és egyre drágábbak a lakások. Csak a fideszes politikusok meg azok haverjai boldogulnak és egyre gazdagabbak. Mindez a világ végén a puszta közepén, ha el akarsz menni kirándulni minimum 2 órá út. Szóval úgy sz@r ahogy van. Pontozhattok lefele ha fáj az igazság.
2022. nov. 6. 23:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az utolsóval, én a 90-es óta élek itt, de ami az utolsó években történik az katasztrófa és nevetséges is egyben. Irreálisan magas ingatlanárak, irreálisan alacsony bérek, katasztrófális tömegközlekedés, közlekedés. A lakosság gyakorlatilag kicserélődött, és a cívis életérzés is már csak múlt.

Gyakorlatilag Érd 2.0..

Én már elvágyódom innen, s úgy is döntöttem, hogy tavasszal költözöm egy dunántúli megyeszékhelyre.

2022. nov. 7. 13:55
 14/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek más a véleménye!
2022. nov. 7. 19:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem Debrecent. A város hangulata kikészít, szerintem nem szép, országosan rossz helyen fekszik, elmaradott térség, akkor is, ha mint megyeszékhelyet pénzelik.. 4 évig jártam oda gimibe, de nem vágyok vissza. Kérdező, mit szeretsz annyira Debrecenben?
2022. nov. 8. 15:21
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

Nyíregyházi vagyok, sajnos.

Ameddig nem voltam más nagyobb városban pár napig, addig azt gondoltam, Debrecenbe lenne jó költözni. Egy ideje elköltöztem Nyíregyházáról és voltam más, nagyobb városban is. Már a nagyobb várost választanám.

Nyíregyházán csak busz van. Nekem tetszik az, ha egy városban nemcsak busz van. De mostani hír az, hogy Debrecenben is csak busz lesz (részben).

Sajnos csak indexes cikket találtam ezügyben:

[link]

"Debrecen villamosenergia-megtakarítási törekvéseivel összhangban a tervek szerint január 1-jétől minden trolibuszjárat helyett autóbuszok közlekednek majd, hétvégén pedig az 1-es és 2-es villamosvonal teljes szakaszán villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat."

Ja, épül valami aksigyár, de az nagy vízigényű, meg talán nem is (csak) magyar munkásokat várnak oda, hanem hoznak más országból is. Talán pont Debrecen az, ahol valami konténerházakat "építenek" a vendégmunkásoknak.

Nyíregyházához képest még talán így is jobb Debrecen. De ugye, amiért kelet, a fizetésekben is meglátszódhat. És mostanság, ez a válság, meg infláció idején nem túl kellemes.

Nyilván, az, hogy neked jó-e Debrecen, attól függ, neked mi a fontos?

nekem egy másik városban nem érdekelt, hogy a közelemben vannak a kocsmák. Mást meg örült volna a helyemben.

2022. nov. 8. 16:50
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
#16 a külföldi munkások már nem újdonság, a Krones is hosszú ideje tele van ukránnal, ugyan nem ott dolgoztam, hanem egy közeli másik cégnél, de egy busz vitt minket, és bár voltak magyarok is, volt bőven ukrán nyelvű is
2022. nov. 8. 17:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Hát én úgymond az előnyeit szeretem nagyon Debrecenben!
2022. nov. 9. 07:05
 19/19 anonim válasza:
74%
Egyetlen kikapcsolódásunk a túrázás, úgyhogy soha nem költöznék lapos helyre.
2022. nov. 13. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!