Van a gyakori kérdéseken szigetszentmiklósi? Esetleg csepeli, halásztelki, tököli, stb, más testvérvárosi ember?
23 éves vagyok, szigetszentmiklósi. Az összes barátom budapesti, vagy annál távolabbi, a rokonaim is elég távol élnek, nem nagyon tudunk találkozni. Ha vagytok a közelben, nincs kedvetek beszélgetni? Itt ez a város, én meg alig ismerek valakit. :)
Fontos leszögeznem, hogy csak beszélgetni, barátkozni szeretnék. Nem keresek társat, meg egyéb hasonló dolgokat sem.
Fent voltam különböző appokon is, mint a badoo, hogy hátha találok embereket, akik nyitottak barátkozásra, de helyiek közül alig voltak. Pesti barátokat viszont találtam. :D Szóval úgy vagyok vele, hogy megpróbálom itt is, ingyen van, nem vesztek semmit.
Mint írtam, 23 vagyok, tanuló, informatikát tanulok. Érdekel a tudomány és az önfejlesztés, nem vagyok ítélkező ember, aki nem árt másnak azt én elfogadom. :)
Ha lenne kedvetek beszélgetni, hagyjatok egy kommentet, vagy írjatok privátban, hátha lesz közös téma. :D
Ez de earanyos, remelem talalsz beszelgetotarsat.
(egy dunaharaszti)
Szia!
Ha van kedved ismerkedni akkor van egy társaságunk( fociszurkolók) akik szívesen ismerkednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!