Szeghalom milyen hely? Mennyire jó ott élni?
Szeghalom. Van, aki itt olyan, aki ott lakik? Mennyire jó? Milyen a színvonal?
Mik az előnyei-hátráyai?
(Békés megye, kisváros, Hajdú-Bihar megye felőli határon)
Veszprémi vagyok először is.
Az ország annak a része, amiről beszélsz szerintem az egyik legrosszabb. Mindenttől távol, alacsony GDP, alacsony HDI..
Szeghalom egy kisváros, tehát azt tudni kell hogy a lehetőségek téren is egy fityfene lesz.
Én nem vagyok szeghalmi, csak közeli kőrösi nyaralónk van, így nagyjából ismerem.
Gyönyörű természeti környezetben fekvő, békés kisváros, rendes, kulturált emberekkel, jó iskolákkal, a közbiztonság szempontjából is jó.
"Talán meglepő lehet, hogy bár a bűncselekmények számát tekintve Hajdú-Bihar és Békés áll az élen, az első öt legbiztonságosabb járás közé csak dunántúli jutott be. A Duna másik partján található Szeghalom járás (594) szó szerit a legbékésebb."
Sajnos mint mindenütt az országban, itt is egyre több a cigány, de még mindig nem ez a jellemzője.
2-es vagyok és tisztáznám az idézetet!
Ez a mondat, "... bár a bűncselekmények számát tekintve Hajdú-Bihar és Békés áll az élen,..." NEM országos adat, csak arról a térségről szól.
De a linken országos adatokat is nézhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!