Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik albérletet hirdető...

Melyik albérletet hirdető oldalakon érdemes inkább kiadó albérletet/házat nézni?

Figyelt kérdés

Akik már túl vannak a bérlemény keresésen vagy éppen nyakig benne vannak, ti hol szoktatok keresni? Van egy "kedvenc" webhely/oldal, ahol kerestek/kerestetek?

Páromnak Júniusig kellene albérletet találnia, akkor lesz friss diplomás. Olyan 470e nettóról lenne szó, így jó lenne, ha lehetőleg 200 alatt meg lehetne oldani az albérleti részt neki.

Én még tanulok és nincs munkám, így anyagilag nem tudok neki segítséget nyújtani.

Minden kulturált és segítő választ megköszönök/megköszönünk!🙏

2022. okt. 14. 19:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Minden oldalon, mert a normális albérletek néhány óra alatt elkelnek.
2022. okt. 14. 19:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én aztán nyakig benne voltam az utóbbi 5 évben. Általában ismerősökön keresztül találtam eddig, de ez a legutóbbi alkalommal nem jött össze. Leginkább az ingatlan.com-ot nézegettem napi rendszerességgel, a mostani helyet is ott találtam. Igaz, hónapokig keresgéltem-nézelődtem, mire sikerrel jártam. Az ingatlan.jofogas.hu-n láttam még jó lakásokat, de hamar kiderült, hogy ezeket egy józsefvárosi ingatlaniroda kezeli, és alapból be kellett volna fizetni 8000 Ft-ot, hogy egyáltalán hozzáférjek a hirdetők elérhetőségeihez. Amúgy a nettó 470-nek pontosan a felét kapom havonta.
2022. okt. 15. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!