25 évesen még sokan laknak a szülőkkel?
Lehetséges.
Most hogy végre egyre emelkednek az árak 😔 gondolom én még sokkal több ilyen ember lesz, de valószínűleg más korosztály is haza fog költözni.
Akikről tudok, hogy nem laknak otthon:
-Gimis legjobb barátom. 25 évesen most megvette az első lakását a belvárosban és ott lakik, de már kb 22 évesen elköltözött otthonról, mert szerzonálisan külföldön dolgozott és barátnőjénél lakott.
-Egy gimis ismerősöm apjától kapott egy lakást. Gimi kezdete óta egyedül él benne.
-Én 22 éves koromóta lakom barátnőmmel, már 3 éve albérletben. Még mindketten egyetemre járunk, de bőven kijövünk.
-Egyetemen rengeteg szaktársam és barátnőmnek is akikről tudom, hogy egyetem mellett dolgoznak és albérletben laknak.
-Még több, aki koliban lakik.
Rengetegen nem laknak a szüleiknél már elég hamar. Én sem gondoltam, hogy ilyen hamar elköltözöm, de a komoly kapcsolat + 1-2 esemény így hozta.
Életúttól függ. Nekem pl:
18 évesen egyetemi koli
19 évesen lett párom
21 évesen külföldi mester, a párommal közös albi.
23 évesen végzek (piacképes végzettség mindkettőnknek, 4 év szakmai tapasztalat, nyelvtudás)
Tervek szerint már nem fogok otthon élni életvitelszerűen. Pedig szerettem ott élni, jó a kapcsolatom a szüleimmel.
De ha valakinek nincs kivel összeköltözni, barátokkal sem szeretne, egyetemre nem megy (koliba sem mehet), akkor sokkal nehezebb dolga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!