Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » 25 évesen még sokan laknak a...

25 évesen még sokan laknak a szülőkkel?

Figyelt kérdés
Sokan lehetnek akik spórolás miatt laknak minél tovább otthon?
2022. okt. 7. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
98%
vagy mert nincs más opciójuk. gondolj bele mennyi egy albi, arra rájön a rezsi....marad kajára? mostanában nem!
2022. okt. 7. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nemhogy 25 évesen,sokan még 35 évesen is nagyon nehéz manapság saját lakást venni,az albérlet meg iszonyú drága.
2022. okt. 7. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges.

Most hogy végre egyre emelkednek az árak 😔 gondolom én még sokkal több ilyen ember lesz, de valószínűleg más korosztály is haza fog költözni.

2022. okt. 7. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Akikről tudok, hogy nem laknak otthon:

-Gimis legjobb barátom. 25 évesen most megvette az első lakását a belvárosban és ott lakik, de már kb 22 évesen elköltözött otthonról, mert szerzonálisan külföldön dolgozott és barátnőjénél lakott.

-Egy gimis ismerősöm apjától kapott egy lakást. Gimi kezdete óta egyedül él benne.

-Én 22 éves koromóta lakom barátnőmmel, már 3 éve albérletben. Még mindketten egyetemre járunk, de bőven kijövünk.

-Egyetemen rengeteg szaktársam és barátnőmnek is akikről tudom, hogy egyetem mellett dolgoznak és albérletben laknak.

-Még több, aki koliban lakik.

Rengetegen nem laknak a szüleiknél már elég hamar. Én sem gondoltam, hogy ilyen hamar elköltözöm, de a komoly kapcsolat + 1-2 esemény így hozta.

2022. okt. 7. 22:55
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

Életúttól függ. Nekem pl:

18 évesen egyetemi koli

19 évesen lett párom

21 évesen külföldi mester, a párommal közös albi.

23 évesen végzek (piacképes végzettség mindkettőnknek, 4 év szakmai tapasztalat, nyelvtudás)

Tervek szerint már nem fogok otthon élni életvitelszerűen. Pedig szerettem ott élni, jó a kapcsolatom a szüleimmel.

De ha valakinek nincs kivel összeköltözni, barátokkal sem szeretne, egyetemre nem megy (koliba sem mehet), akkor sokkal nehezebb dolga van.

2022. okt. 7. 23:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy aki valami kistelepülésen lakik, faluban az Isten hata mögött és pl nincs pénze elkoltozni messzebbi varosba sem. Viszont ilyen helyeken alberlet meg nem nagyon van.
2022. okt. 8. 07:41
 7/7 anonim válasza:
100%
Nem tudom, hogy sokan laknak-e, de hogy egyre többen fognak az biztos.
2022. okt. 9. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!