Megállnak kocsival a házunk előtt, meg gyalog elsétálnak, és méregetik a házam és annak örnyékét már hetek óta ismeretlen személyek. Van egy gyanúm hogy szerintem megfigyelnek. Van félni valóm?
A házunk előtt egy üres rét van, semmi csak rét, pusztaság. Pár hete lettem rá figyelmes, hogy néha megállnak előttünk kocsival, 10-15 percig, majd nézegetnek errefele, majd elmennek kiszállás, pisilés, bármi hulla elásása nélkül. És a sétálók is lelassítanak a házunk előtt, az anyukák gyakran itt előttünk igazítják meg a babakocsit, a kisgyerek itt bámészkodik befele... És mikor tovább mennek, megállás nélkóül mennek, csak előttünk állnak meg.
Nem putri a ház, kert, se nem palota úszómedencével 4 bmwvel, átlagos kis ház, szépen nyírt fűvel.
De nekem ez gyanús lett, és hetek óta figyelem itt délutánonként az embereket. Miért pont előttünk parkolnak le egy rétre és 10-15 percig errefelé bámulnak?
Már szereztem távcsövet, fénykékepekt készítek a telefonommal, rázoomolva az asrcukra, rendszámra. Mindig másmilyen kocsi áll meg mások az emberek.
Nekem nagyon gyanús ez. Ha megfigyelne a titkosszolgálat, miért ennyire feltűnően csinálják? Ha lopják a wiwift, miért ennyire feltünően csinálják?
Úgy tudom a szüleim nem tagja semilyen büűnszervezetnek, és nem is a kékek táborát képviselik.
De nekem nagyon gyanús, hogy pont előttünk kell megállni kocsival, és 10-15 percig bámulni ide majd elhajtani mintha mi sem történt volna... Drogozni máshol is lehet...
Nem fura ez kicsit Hogy van egy üres rét ráparkolsz, bámulsz egy házat, majd 10-15 perc múlva megfordulsz és amerről jöttél elmész? Meg sétáltatod a kisbabát a kocsival, és a házunk előtt kell megigazítani percekig a kisbabát?
Nekem furcsa!
Ezt a kérdést is a kérdező írta ki, nem egészen 1 órával e kiírás előtt. Picit más a történet, de a lényeg ugyanaz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__11948285..
Lehet írni hogy üldözési mánia stb. De nem az! Ezen a héten fog jönni a szakember aki kiépít egy komplett minőségi kamera rendszert, valamint riasztót is ami kivonuló szolgálattal működik ha bejelez azonnal riasztják a legközelebbi fegyveres elfogó járőröket amíg távol vagyok az otthonomtól. A kamerákat pedig élőbe tudom majd figyelni távolról amíg dolgozom.
Szóval a probléma komoly, próbálok higgadt maradni és megnyugodni mert óriási a baj. A környéken rengeteg a betöréses lopás, úgy hogy résen kell maradni mert bármikor betörhetnek... Egyébként ezek jól szituált emberek, egyáltalán nem látszanak bűnözőknek, de az ördög nem alszik. Lehet hogy valami civil rendőrök, az is lehet hogy a babakocsiban valami mű baba volt, csak ezzel álcázzák magukat. Szlovák rendszámmal, mindenféle emberek akik úgy néznek ki mint valami ügynökök. Vannak köztük kínai is. Köszönöm a normális válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!