Szigetelt panel lakásban élek, jelenleg a lakásban 24 fok van. Erre csütörtökön lakógyűlés lesz arról, hogy felkapcsoltassuk a fűtést. Mi a baj a 24 fokkal mégis?
"Mert a távhősöket egyelőre békén hagyták, így nekik teljesen mindegy."
Abszolút nem mindegy, hogy mennyit fizetek, rezsicsökkentés-csökkentés nélkül sem.
" Egyedi mérő nem lett kialakítva?"
Elméletileg a szigeteléssel együtt szokták, nálunk is így van.
"Abszolút nem mindegy, hogy mennyit fizetek, rezsicsökkentés-csökkentés nélkül sem."
Ha viszont azt mondanák, hogy mostantól 7x annyit fizetsz bizonyos szint felett, azért máshogy állnál ehhez az "emeljünk a 24 fokon is", nem?
Az a TE helyzeted, de itt most a kérdező helyzetéről beszélünk.
Ott nincs egyedi mérő és a népek a 24 fokon akarnak emelni. Tehát ugyanilyen lenne a hozzáállásod, ha a távhőért bizonyos szint felett már 7x-es árat kellene fizetned, de a ház megszavazza a 24 fok feletti fűtést?
Mondjuk ha lenne egyedi mérője, akkor gondolom nem zavarná ha bekapcsolják a fűtést. Nekem is van egyedi mérőm, pont leszrom hogy mikor kapcsolják be a fűtést, felőlem 40 fokot is csinálhatnak maguknak mások a házban, én nem nagyon fűtök, csak szélsőséges esetekben, mert a hideget szeretem.
A kérdezőnek sem lenne oka ezen kiakadni hogy be akarják kapcsolni a fűtést, ha lenne egyedi mérője, nem? Viszont ha nics akkor jogos. Így is túl meleg van a lakásában, és még nyomni akarják neki a fűtést, ami után még fizethet is, miközben nem is akarja.
"Ott nincs egyedi mérő és a népek a 24 fokon akarnak emelni. "
Ezt miből sikerült kikövetkeztetni?
Nincs egyedi mérő sajnos, ha lenne, akkor kit érdekelne 😃.
Lett volna a szigeteléskor, de az idősek leszavazták, merthogy akkor fáznának. Ne kérdezzétek 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!