Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Már bocs ha kérdem, de milyen...

Lukacs78 kérdése:

Már bocs ha kérdem, de milyen a megfelelő szomszéd szerintetek?

Figyelt kérdés
Hát az enyém folyton a zenét üvölteti...

2022. szept. 14. 15:11
A kérdező szavazást indított:
El lehet vele beszélgetni
Ha megkéred hogy vegye lejebb a hangerőt, szemrebbenés és rossz szó nélkül megteszi
19 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

"El lehet vele beszélgetni"

Ez alatt pontosan mit értesz?

2022. szept. 14. 15:20
 2/11 anonim ***** válasza:
20%
Olyan, mint én! Falaztam a szomszédnak és mondtam a rendőröknek(akik véletlen hozzám csöngettek be hogy keresik mert elfogató parancs van ellene érvénybe de nem is nálam lakik hanem mellettem) hogy már elköltözött nem itt lakik max ide van bejelentve.
2022. szept. 14. 15:21
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Áthív néha inni, vagy nyomni vmi jó kis cumót
2022. szept. 14. 15:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Köszöntök egymásnak, néha beszéltek pár szót, egyébként nem is tudsz a létezéséről, mintha lakatlan lenne a szomszéd ház.
2022. szept. 14. 15:26
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
Már bocs, de nincs olyan, hogy "megfelelő" szomszéd, a szomszédodat ugyanis nem te választod meg.
2022. szept. 14. 15:33
 6/11 anonim válasza:
0%
Kedves kérdező! Látom egy csónakban evezünk, ugyanígy vagyok a szomszédommal. Pár éve költöztünk le Pestről Kunhegyesre, eleinte minden perfekt volt, aztán jött a feketeleves. Nyár elején elkezdték a bulit nyomni a fiatalok a szomszédban éjjeleken át üvöltött a gépzene. Végül kihívtuk a hatóságot, adtak is egy vaskos kis csekket. Azóta tanultak belőle, de az utóbbi napokban sajnos......ez már nem tartozik rátok
2022. szept. 14. 15:33
 7/11 anonim válasza:
0%
Olyasvalami volt amit nem lehet sose elfeledni, mindig a hatása alatt vagyunk, gyerekek is.....
2022. szept. 14. 15:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A jó szomszéd eleve nem bömböltet úgy semmit, mintha az élete múlna rajta, mert tekintettel van másokra.
2022. szept. 14. 15:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A jó szomszéd olyan mint egy szellem! Egyrészt keveset van otthon, másrészt mikor otthon van csendben elvan mint a befőtt és semmi probléma nincs vele.

Ha a viselkedéséből, életéből kiindulva az az érzésed hogy a szomszédodba nem is él senki, na akkor mondhatod el hogy jó szomszédod van!

2022. szept. 14. 18:11
 10/11 anonim ***** válasza:
először azt akartam írni, hogy jó fej, beszédes, áthív meg te is őt, de elolvasva az itteni válaszokat 4-essel és 9-essel kell maximálisan egyetértenem :)
2022. szept. 17. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!