Lukacs78 kérdése:
Már bocs ha kérdem, de milyen a megfelelő szomszéd szerintetek?
Figyelt kérdés
Hát az enyém folyton a zenét üvölteti...2022. szept. 14. 15:11
A kérdező szavazást indított:
El lehet vele beszélgetni
Ha megkéred hogy vegye lejebb a hangerőt, szemrebbenés és rossz szó nélkül megteszi
19 szavazat
1/11 anonim válasza:
"El lehet vele beszélgetni"
Ez alatt pontosan mit értesz?
2/11 anonim válasza:
Olyan, mint én! Falaztam a szomszédnak és mondtam a rendőröknek(akik véletlen hozzám csöngettek be hogy keresik mert elfogató parancs van ellene érvénybe de nem is nálam lakik hanem mellettem) hogy már elköltözött nem itt lakik max ide van bejelentve.
3/11 anonim válasza:
Áthív néha inni, vagy nyomni vmi jó kis cumót
4/11 anonim válasza:
Köszöntök egymásnak, néha beszéltek pár szót, egyébként nem is tudsz a létezéséről, mintha lakatlan lenne a szomszéd ház.
5/11 anonim válasza:
Már bocs, de nincs olyan, hogy "megfelelő" szomszéd, a szomszédodat ugyanis nem te választod meg.
6/11 anonim válasza:
Kedves kérdező! Látom egy csónakban evezünk, ugyanígy vagyok a szomszédommal. Pár éve költöztünk le Pestről Kunhegyesre, eleinte minden perfekt volt, aztán jött a feketeleves. Nyár elején elkezdték a bulit nyomni a fiatalok a szomszédban éjjeleken át üvöltött a gépzene. Végül kihívtuk a hatóságot, adtak is egy vaskos kis csekket. Azóta tanultak belőle, de az utóbbi napokban sajnos......ez már nem tartozik rátok
7/11 anonim válasza:
Olyasvalami volt amit nem lehet sose elfeledni, mindig a hatása alatt vagyunk, gyerekek is.....
8/11 anonim válasza:
A jó szomszéd eleve nem bömböltet úgy semmit, mintha az élete múlna rajta, mert tekintettel van másokra.
9/11 anonim válasza:
A jó szomszéd olyan mint egy szellem! Egyrészt keveset van otthon, másrészt mikor otthon van csendben elvan mint a befőtt és semmi probléma nincs vele.
Ha a viselkedéséből, életéből kiindulva az az érzésed hogy a szomszédodba nem is él senki, na akkor mondhatod el hogy jó szomszédod van!
10/11 anonim válasza:
először azt akartam írni, hogy jó fej, beszédes, áthív meg te is őt, de elolvasva az itteni válaszokat 4-essel és 9-essel kell maximálisan egyetértenem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!