Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapest NYÓCKER Orczy út...

Budapest NYÓCKER Orczy út mennyire "jó" környék? Haverom megy oda suliba én meg rosszul vagyok NYÓCKER + Orczy = a pesti Harlem?

Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 21:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Hát nem egy nyugis környék...
2022. aug. 31. 21:23
 2/15 A kérdező kommentje:

szóval egy dakota lepratelep. értem.

gondolom, a suli tanulóközössége is multikulti, kicsit barnába hajlóan. eltaláltam?

2022. aug. 31. 21:26
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
jó eséllyel....
2022. aug. 31. 21:29
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

Az Orczy út a széle a nyóckernek, fő út, forgalmas, nem különösebben veszélyes. Menj végig a 2M vagy 24-es villamossal a Keletitől pár megállót, nézd meg. De a mellékutcákba bemenni necces, mondjuk én jártam ott beljebb évekig alkalmilag, nappal nem féltem nőként ;)

Furcsák a romák, például volt egy idős (85+) bácsi a házban, ahol apám lakott, a bácsi a demenciája miatt gyakran elkóborolt: a romák kísérték haza hol a Nyugatitól, hol a Teleki térről, éjszakai is, ismerték, vigyáztak rá. És voltak más pozitív történetek is, szóval nem csak negatív dolgokat tudnék mondani.

2022. aug. 31. 21:38
 5/15 A kérdező kommentje:
de annyi iskola van Pesten miért egy redva környékre kell menni az indiánok közé?
2022. aug. 31. 21:59
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
Nézd a jó oldalát: minden nap ajándék lesz neki - már fiatalon is!
2022. aug. 31. 22:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy sok iskola van, de nem mindenhova vesznek fel boldog/boldogtalant, tudod?
2022. szept. 1. 01:15
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak jó környékeken lehetnek jó sulik. A Fazekas is a nyóckerben van, pedig elit gimi.
2022. szept. 1. 02:02
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
Nekem azon a környéken volt a kolim. Semmi különösebb negatív dolgot nem tapasztaltam. Néha pár drogost láttam full beállva de ennyi.
2022. szept. 1. 02:57
 10/15 anonim ***** válasza:
56%
Egy exem jart a nyockerbe kozepsuliba. Csore toltott pisztollyal kellett jarnia,h ne verjek meg.
2022. szept. 1. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!