Az exem levelei a mai napig a régi címre érkezik, mert nem jelentkezett ki a régi címről. Mi a teendő?
Pár éve béreltem egy lakást az exemmel, ő be is volt jelentkezve oda tartózkódási helyre és valószínűleg a mai napig nem jelentkezett ki. Azóta az egyik legjobb barátnőm lakik abban az albérletben.
Rendszeresen jönnek a csak saját kézbe adható, ajánlott leveleiről értesítések az adóhivataltól, biztosítótól, behajtótól, közös képviselőtől.
Az szakítás utáni első időszakban még szóltam neki, amikor a barátnőm küldte a csomagszámos értesítőit, de olyan undok, lekezelő stílusban beszélt, hogy én nem tárgyalok vele azóta, pedig lenne lehetőségem üzenni neki Whatsappon és tudom a jelenlegi címét is.
Volt időszak, amikor egyszerűen félbe téptem és kidobtam a leveleit, de pár hónapja összes ilyen értesítőt, levelet átlósan egyszer áthúzzuk, ráírjuk, hogy "ismeretlen címzett, elköltözött" és bedobjuk a posta mellett lévő piros postaládába.
Ti szólnátok az exnek a fontos leveleiről? Én kissé rosszul érzem magam, mert fordítva elvárnám, hogy szóljanak...
A barátnőmnek értesíteni kéne a tulajt, hogy az előző lakó nem jelentkezett ki a címről?
Volt, hogy a házmester kereste őt személyesen, mert papíron ott lakik és nem fizette a költségeket,pár éve és elég sokkal tartozik már.
Te szóltál neki a dologról, ő bunkó volt.
Mi a kérdés?
Kidobnám a leveleit/ráírnám a borítékokra hogy nem itt lakik és bedobnám feladásra.
Intézném a kijelentését
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!