ELTE Erdős Pál vagy Damjanich utcai kollégium?
Ha választanotok kellene, melyikbe mennétek szívesebben és miért?
Az Erdős Pálba nyertem felvételt, de zavar hogy az Astoriától elég messze van, de felszereltségben elviekben jó. A Damjanich utcait egyáltalán nem ismerem, csak azt tudom hogy közelebb lenne az egyetemhez. Ha tényleg csak a távolság szól mellette, akkor bepróbálkozok egy férőhely cserével. Vélemények?
1. vagyok.
Az a helyzet, hogy én a TTK-ra jártam, a többi karra eddig csak a szabválok miatt, és én azt az egy hetet kivéve a KCS-ban laktam, szóval csak elmondás és videók, képek alapján ismerem a pesti kollégiumokat. A NUK szobái (legalábbis 4 éve felújítás után) olyan minőségűek voltak, mint a KCS, nem volt rossz ott lakni, de a távolság sokat számított. A Dami, Ajtósi, VUK közel van a BTK-hoz, de a VUK-ba én semmiképp se mennék, a másik kettő még talán nem olyan rossz minőségre, viszont nagyon közel van. Illetve van ez az új Zágrábi a Pöttyös utcai megállóban, de arról semmit se tudok, de távra az se vészes. Szóval itt az a lényeg, hogy neked mi a fontos, hogy hamar beérj a városba, vagy az, hogy milyen a lakóhely. Én most fogok újra kezdeni, immár a BTK-n, de remélem, hogy nem tesznek ki oda a semmibe. Mivel benne van, én is gondolkodtam ezen, ha úgy alakulna, szerintem én mindenképp megpróbálnék átkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!