Azokhoz szólna a kérdésem akik kisebb városból/ vidékről Budapestre költöztek, milyen nehézségekkel néztetek szembe?
Én is szeretnék költözni de én egyedül
Most a jelenlegi helyzetben hogy kitudja kilesz nem szivesen mennék inkább várok
Viszont, én ha mennék biztosan úgy hogy azért kinézném hogy pl csak belváros jöhet szóba 1,5,7,8 kerulet max meg 9
Es ezeken a helyeken neznek munkakat es alberletet is
Felutaznek kocsival lebeszelve masnapra tobb munkat es alberlet nezest is
Altalaban szerintem az alberlet kivetel nem nehez, marmint ugy ertve hogy nem sok az esely ra hogy pl nem is ugy nez ki mint a kepeken..
Igy az hamar lesz
Inkabb a munka olyan aminel sokszor azt hallja az ember h jo igen majd ertesitunk
Ilyen szemszogbol erdemesebb inkabb a munkat megtalalni en akkor addig inkabb aludnek a kocsiba addig vagy vennek ki egy legolcsobb szallot
Sok helyen ugy hirdetik a munkat is hogy azonnali kezdessel aztan kijelentik hogy kovetkezo heten kezdj szoval..
Hát nézd egy állandó lakcím ami pesti, sokat nyomhat a latba!
:)
Mi úgy csináltuk, hogy annyi tőkével (hitel) indultunk el, hogy az a kaukció kifizetése után, még legyen egy teljes hónapra lakbér, így volt egy hónapunk munkát találni.
Kicsit rizikós, de utólag nem bántuk meg, már a 3. évünket töltjük itt.
Szóval szerintem elöbb lakás, és utána nagyon gyorsan munka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!