Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szomszédok, mi a véleményetek,...

Szomszédok, mi a véleményetek, ha valaki napközben hangosan rockzenét hallgat?

Figyelt kérdés
Természetesen estére kikapcsolja, tehát az alvást semmiképp nem zavarja

2022. aug. 2. 11:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%
Utcára zenélőknek: miért akkora dolog letekerni a hangerőt, kicsit visszavenni a basszusból, vagy becsukni az ablakot? Lakásba minek a nagy teljesítményű erősítő?
2022. aug. 2. 12:37
 12/25 anonim ***** válasza:
97%

11#: IGAZAD VAN, - irónia nélkül!

Ellenben meg lehetne ezt kérdezni a hajnalban piros lámpánál lenyitott ablaknál zenét autójában bömböltető címeres ökröktől is!

2022. aug. 2. 12:38
 13/25 anonim ***** válasza:
96%

Pedig tényleg nagyon szeretnék választ kapni egy illetékestől.

Élvezi a zenét, érthető, de miért zengjen tőle az utca? Halláskárosult? A ház másik végéből hallgatja? Vagy mi a valódi ok?

2022. aug. 2. 12:50
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően ha hallom, hogy mellettem zenét hallgatnak az nem zavar.

Viszont volt olyan, hogy az 5 lakótársamból 3 üvötette a zenét (tehát az egész egy katyvasz lett mivel mást hallgattak) a saját szobájában miközben nekem online órám volt. Na az zavart. (Hiába szóltam nekik.)

2022. aug. 2. 12:56
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
Inkább hajnal 4 kor tekerem fel 1 óra ablakból ordibálás után, hogy ne arra a szar mulatósra kelljen aludnom ami a szomszédból jön..
2022. aug. 2. 13:30
 16/25 anonim ***** válasza:
37%
16. Erről az jut eszembe, mikor egy csaj megkérdezte, hogy te hallgatsz xy együttest :o? Én meg ko részegen: persze, nem vagyok bu*i xD
2022. aug. 2. 14:08
 17/25 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem mindennemű "zajongás" legyen zene, TV, óbégatás prosztó dolog, ha áthallatszik a szomszédba.

A zene az amit főleg nem értek, hiszen bagóért lehet kapni jó minőségű vezeték nélküli fejhallgatókat, amivel az égvilágon senkit nem zavarunk és szólhat bármi.

Mondjuk a minőségi zenehallgatásnak pont semmi köze az olcsó hangszórókból eltorzultan bőgő üvöltő zenéhez.

2022. aug. 2. 14:55
 18/25 anonim ***** válasza:
97%

Valójában semmilyen zenét nem illik hangosan hallgatni, nem biztos, hogy a másik ember is kíváncsi rá.

Evvel együtt inkább a Scorpions üvöltését viselem el, semmint Kisgrófo és társai nyekergését.

2022. aug. 2. 15:33
 19/25 anonim ***** válasza:
3%

Speciel engem zavar a fülhallgató.

Rockzenét hallgatok, hetero is vagyok, bár nem értem, hogy függ ez össze...

2022. aug. 2. 19:05
 20/25 anonim ***** válasza:
Örülök, mert szeretem a rockot :) Viszont én csukott ablaknál hallgatok zenét, és este 8-9 óra után már csak fejhallgatóval, mert nem biztos, hogy az összes szomszéd szereti.
2022. aug. 2. 21:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!