Szomszédok, mi a véleményetek, ha valaki napközben hangosan rockzenét hallgat?
11#: IGAZAD VAN, - irónia nélkül!
Ellenben meg lehetne ezt kérdezni a hajnalban piros lámpánál lenyitott ablaknál zenét autójában bömböltető címeres ökröktől is!
Pedig tényleg nagyon szeretnék választ kapni egy illetékestől.
Élvezi a zenét, érthető, de miért zengjen tőle az utca? Halláskárosult? A ház másik végéből hallgatja? Vagy mi a valódi ok?
Alapvetően ha hallom, hogy mellettem zenét hallgatnak az nem zavar.
Viszont volt olyan, hogy az 5 lakótársamból 3 üvötette a zenét (tehát az egész egy katyvasz lett mivel mást hallgattak) a saját szobájában miközben nekem online órám volt. Na az zavart. (Hiába szóltam nekik.)
Szerintem mindennemű "zajongás" legyen zene, TV, óbégatás prosztó dolog, ha áthallatszik a szomszédba.
A zene az amit főleg nem értek, hiszen bagóért lehet kapni jó minőségű vezeték nélküli fejhallgatókat, amivel az égvilágon senkit nem zavarunk és szólhat bármi.
Mondjuk a minőségi zenehallgatásnak pont semmi köze az olcsó hangszórókból eltorzultan bőgő üvöltő zenéhez.
Valójában semmilyen zenét nem illik hangosan hallgatni, nem biztos, hogy a másik ember is kíváncsi rá.
Evvel együtt inkább a Scorpions üvöltését viselem el, semmint Kisgrófo és társai nyekergését.
Speciel engem zavar a fülhallgató.
Rockzenét hallgatok, hetero is vagyok, bár nem értem, hogy függ ez össze...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!