Panel lakóknak nincs melegük a betonfalak között?
Kànikulàban hogyan oldjàk meg hogy ne süljenek szét?
Mert a legtöbb lakàsban nem làtok klímàt,gondolom nincs rà keret.
Hàny fok van egy panel lakàsban?
Nem az a lényeg, h meleg van-e vagy nem.
A lényeg az h van hol lakni.
Laktam jó tájolású, szigetelt panelban, ahol leengedett redőny és nyitott ablak kombóval tök jó huzat alakult ki, 26 fok felé nem ment a hőmérséklet.
A saját lakásom katasztrófa, ha két oldalról szellőztetek, akkor sincs huzat, rosszabb esetben az ablakomnál dohányoznak a folyosón így szellőztetni sem tudok konkrétan. Egyszerűen halál.
Most még relatív jó mert estére hűl az idő, de így is 27-28 fok van minimum, de volt már 30-32 is.
A mi panelunk jól szigetelt, ha lehúzzuk a redőnyt napközben és éjszaka szellőztetünk 24-25 fok van, pedig sokadik emeleten élünk.
Klímánk nincs mert nem lehet felrakatni, de még így is hűvösebb van, mint a vidéki ismerősnél - neki 33 fok odabenn.
Én eleve szeretem a meleget, klímát, ventillátort meg nem használok, az jobban idegesít, mint a meleg.
Ha nagyon melegem lenne, akkor hideg zuhany, vagy kimegyek a lakásból. Még mindig jobb, mint télen, mikor kvázi be vagyok zárva a lakásba, mert kinn olyan hideg, nyirkos idő van, hogy egy padra nem lehet leülni a parkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!