Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Panel lakóknak nincs melegük...

Panel lakóknak nincs melegük a betonfalak között?

Figyelt kérdés

Kànikulàban hogyan oldjàk meg hogy ne süljenek szét?

Mert a legtöbb lakàsban nem làtok klímàt,gondolom nincs rà keret.

Hàny fok van egy panel lakàsban?

2022. júl. 18. 10:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%

Nem az a lényeg, h meleg van-e vagy nem.

A lényeg az h van hol lakni.

2022. júl. 18. 11:30
 12/19 anonim válasza:
70%
3-as, fogd be a széád mit képzelsz magadról??? Nem csak azok laknak panelben akik nem tanultak!!! Ne merészelj sértegetni senkit mert jelenteni fogjuk a válaszod és kitiltatunk innen!!!!! Mi a francot képzelsz te magadról? A te segged az kertes házba ül? Szegények is laknak kertesben!!!
2022. júl. 18. 11:40
 13/19 anonim ***** válasza:
66%
Nyilván meleg van. De ezért léteznek a ventilátorok. :D
2022. júl. 18. 11:56
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
Te 3-as, nem szeretnél kicsit lecsámborogni Ózdra, ahol sokan "családi házban" élnek, de hadd ne mondjam milyen körülmények között? Vajon azok után is azt fogod mondani, hogy hát ők biztos tanultak, azért élnek ilyen "jól"?
2022. júl. 18. 13:09
 15/19 anonim ***** válasza:
83%

Laktam jó tájolású, szigetelt panelban, ahol leengedett redőny és nyitott ablak kombóval tök jó huzat alakult ki, 26 fok felé nem ment a hőmérséklet.

A saját lakásom katasztrófa, ha két oldalról szellőztetek, akkor sincs huzat, rosszabb esetben az ablakomnál dohányoznak a folyosón így szellőztetni sem tudok konkrétan. Egyszerűen halál.

Most még relatív jó mert estére hűl az idő, de így is 27-28 fok van minimum, de volt már 30-32 is.

2022. júl. 18. 13:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
mi panelünk be van szigetelve, azóta nem használjuk a légkondit, jó idő van bent
2022. júl. 18. 19:56
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A mi panelunk jól szigetelt, ha lehúzzuk a redőnyt napközben és éjszaka szellőztetünk 24-25 fok van, pedig sokadik emeleten élünk.

Klímánk nincs mert nem lehet felrakatni, de még így is hűvösebb van, mint a vidéki ismerősnél - neki 33 fok odabenn.

2022. júl. 19. 11:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Én nem 10-20-30 éve jutottam kótyavetye áron a panelomhoz, ha már kiköhögtem rá pár éve 25 milliót akkor alap, hogy egy 250 ezres klímára is volt pénzem.
2022. júl. 20. 00:50
 19/19 anonim ***** válasza:
51%

Én eleve szeretem a meleget, klímát, ventillátort meg nem használok, az jobban idegesít, mint a meleg.

Ha nagyon melegem lenne, akkor hideg zuhany, vagy kimegyek a lakásból. Még mindig jobb, mint télen, mikor kvázi be vagyok zárva a lakásba, mert kinn olyan hideg, nyirkos idő van, hogy egy padra nem lehet leülni a parkban.

2022. júl. 25. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!