Milyen egy garzonban lakni? (Egyedül, első saját lakás)
Figyelt kérdés
Meg lehet szokni, hogy minden egyben van?2022. júl. 15. 18:21
11/12 anonim válasza:
Hát azért garzon és garzon között is van különbség.
Én egy 35 négyzetméteres lakásban élek, itt is igazából a konyhán kívül minden egy légtérben van, de hatalmasat dob a dolgon az, hogy a "háló" egy galérián van, így az nem foglal helyet a lakásból. Olyan mintha lenne egy viszonylag tágas nappalim, egy picike konyhám, egy picike fürdőm, meg egy mini hálóm. Így igazából ha vendégek jönnek, akkor elférünk, nem az van, hogy nappaliban ott foglalja a helyet egy franciaágy is.
2 állandó lakóval már nem túl optimáls, de egy jól összeszokott pár esetén talán kényelmesebb. Ha "ottalvós" vendégem van, akkor azért szűkös tud lenni. :D
12/12 anonim válasza:
Albérletben több szobás lakásban laktam, de ha belegondolok azt is garzonként használtam, mert a lakótársam szobájába nyilván nem mentem be. Tehát ott is csak a saját szobámat, konyhát, fürdőt, wc-t használtam pont, mint egy garzonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!