Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van itt olyan aki járt már...

Van itt olyan aki járt már Izlandon, vagy ott él? Milyen ott az élet?

Figyelt kérdés

2022. jún. 7. 08:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nem jártam ott, de vágyom oda. Hosszú sötét tél, rövid, hűvös nyár, de békesség, sok melegvizes tavacska, ahol lehet ejtőzni. Hogy miből lehet megélni, azt még nem tudom.
2022. jún. 7. 09:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A magyarok általában építkezésekre/felújításokra kellenek, az meg csak szezonális nyári munka, de állítólag át lehet vele vészelni a telet is, mert nagy a hiány szakemberból, segédmunkásból. De hogy nőként hogyan lehet megélni, arról még nem hallottam.
2022. jún. 7. 13:58
 3/5 anonim ***** válasza:
frigid.
2022. jún. 12. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Pl nagyon kellenek a rakodó munkások, adminisztratív munka a kikötőkben is sok van (angolul kell tudni) de kell teherautó sofőr is (C jogsi) a fizetés ott pl 1.200.000 Ft-ra rúg. A lakás is benne van, igaz 2 ágyas de hát kezdésnek nem rossz. Szóval rengeteg a munka, pincéreket is keresnek angol nyelvtudással. Minden hova el lehet helyezkedni, mint ahogy M.O-n is.
2022. jún. 28. 07:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Vannak olyan faluk ott, ahol sok a magyar és turisztikában dolgozik, él. A szállodákban laknak. Persze a fizetés hiába magas, a kaja is. Főleg vidéken drágább, a fővárosban vannak hipermarketek ott olcsóbban megúszod. De saját autó kell, mert ott nincs tömegközlekedés! Csak nyáron de akkor se egy BKV és irreálisan drága. Szóval, kimész oda élni lesz egy nyugodt életed, de nem leszel milliomos. Ez nem svájc vagy Németország. Lakást venni is külföldiként ma már nagyon nehéz vagy nem is engedik.
2022. jún. 28. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!