Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Valaki rózsaszirmokat szórt a...

Valaki rózsaszirmokat szórt a kapum elé. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Új helyre költöztem, pár napja vagyok csak itt. Most élünk először családi házban, kis faluról van szó. Ma délután kimentem, és rengeteg rózsaszirom volt a kapum előtt egy csomóban, meg bent a kapumon belül is. Az udvart két kutya védi, szóval nem is tudom, hogy hogy volt valakinek mersze benyúlni és úgy szórni. Látszódott, hogy direkt az én házam elé szórtàk, a többi háznál nem volt. Délelőtt ügyeket intéztem, még mikor hazajöttem semmi nem volt, bejöttem, leraktam az autót az udvaron, pihentem kicsit, és már tele volt vele az egész kapu környéke, meg egészen a házam sarkàig szórták.

Mi lehet ez? Ugye nem valami betörő tehette oda? Én rögtön összesepertem, hogy lássák, hogy itt lakunk már.

Sose laktam faluban, szóval kicsit most így beparàztam, ráadásul a mellettem lévő szomszéd közvetlen rosszabb fajta roma(sajna mire beköltöztünk addig kiadta egy ilyen családnak a polgármester a mellettünk lévő házat...).

Vagy esetleg ez valami roma dolog lehet(minden sertés nélkül). Van a faluban azért jó pár roma család(az utcában mondjuk csak mi szomszédunk), én meg nem ismerem az ő kultúràjukat.

/L

2022. jún. 2. 19:53
 1/9 A kérdező kommentje:
Egyébként nem ismerek senkit a faluban!
2022. jún. 2. 19:54
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Én a minap rózsát vágtam a kertben. Megbotlottam az ajtóban és egy csomó szirom leesett. Lehet így járt az a nyomorult is, csak a kapud előtt.
2022. jún. 2. 20:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem. Látszik, hogy halomba szórta valaki direkt a kapum elé, és mögé is két nagy csomóban. A kapumon belül meg nem tudott megbotlani, mindig be van zárva. Látszik, hogy azt ide szórtàk, direkt. Ha csak szimplán össze-vissza lett volna nem szabályos halomban kívül-belül nem tulajdonítok neki semmi jelentőséget, így viszont érdekel a dolog.
2022. jún. 2. 20:27
 4/9 Jól van ez így? ***** válasza:
76%
Valószínű, hogy a purdék szórakoztak.
2022. jún. 2. 20:31
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Egyedülálló vagy? Ha igen, lehet, valakinek feltűnt, és így akar bókolni, mert bejössz neki :)
2022. jún. 2. 21:04
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Vélhetően már van egy hódolód, aki megkergetne akár anyaszült meztelenül is, ha adnál neki erre lehetőséget!
2022. jún. 2. 22:33
 7/9 anonim ***** válasza:
37%
Lehet rontás
2022. jún. 3. 22:20
 8/9 A kérdező kommentje:

Közben utána kérdeztem a faluban, és az egyik lakos azt mondta, hogy elsőàldozàs volt a templomban a gyerekeknek, és biztos azok szórtak szirmokat nekem.

Hát, nekem ez új, de egész életemben városban éltem, szóval nekem minden ilyesmi új.

Köszönöm a válaszokat!

2022. jún. 4. 07:12
 9/9 anonim ***** válasza:
70%

Engem egyszer megvert az asszony egy virág csokorral.

Fél utcát beterítette szirmokkal ahogy menekültem előle és jött utánam.

Érthető okokból szakítottam vele.

2022. jún. 4. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!