Mit lehet egy ilyen szomszéddal tenni?
Kisebb társasház és mellettünk laknak. Nem dolgoznak, állandóan otthon vannak, semmiben nem fáradnak el.
Felcserélték a nappalt az éjszakával, amihez semmi közöm, de éjjel kiülnek az erkélyre és hajnalig nyomják a dumát jó hangosan, megállás nélkül. Nem ordítanak, nem randalíroznak, de rettenetesen hangosan beszélnek és a belső udvar is visszhangzik. Mi pedig nem tudunk aludni, mert pont arra néz a szobánk. Ha becsukjuk az ablakot, akkor valamennyivel jobb, de a folytonos monoton morgás, megállás nélküli duma akkor is áthallatszik, főleg hogy olykor hangosabban beleordítanak a mondandóba. Jó lenne kinyitni az ablakot, de lehetetlen miattuk.
Már beszéltünk velük, teljesen hatástalan. Lehet ezzel valamit kezdeni? Nagyon-nagyon zavaró!
A füldugót próbáltam, rettenetesen fáj tőle egy idő után a fülem, sajnos nem tudom használni.
llyen problémánk nekünk is volt, nem tudtuk, mi a módja, most már azóta igen.
Rendőrség köteles kijönni, akár minden nap lehet hívni, pár után büntetni fognak. Ha utána "bosszút áll" rajtatok (ha félnél ettől, én féltem), a rendőrségen már nyoma lesz a bejelentéseiteknek és egyértelmű lesz, hogy ez csak bosszú.
Utána jegyző és birtokvédelem, de ez jó, ha meg van támogatva egy pár rendőrségi jegyzőkönyvvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!