Veszprém Haszkovó utca/ Haszkovó lakótelep tényleg annyira rossz környék?
Lakásvásárlás előtt állunk, amelyik ingatlant kinéztük az a Haszkovó lakótelepen van.
Sok rosszat hallottunk erről a környékről de aki ott él, vagy ismeri Veszprémet el tudná mondani, hogy milyen ott a közbiztonság, milyenek nagyjából az ott lakók, valamint olyat is hallottunk, hogy gyakoriak arra a patkányok.
Mit tudtok erről, valóban annyira rossz környék, hogy nem érdemes odaköltözni?
ott laktam. 2 nem nagyon.
Amit a kérdésbe írsz butaság. Biztonságos és viszonylag tiszta környék. Nyáron fák lombkoronái egymás hegyén hátán, a lakók átlagosak. Cigányok... 1-2 biztos van, de nem romatelep, bár ez egész Veszprémre igaz kb.
Pokoli tornyon kívűl nincs rossz környék Veszprémben.
Már a Dózsából sok romát kiraktak anno.
Csak régen volt úgymond rossz környék.
De most már semmi gond nincs vele.
Nem vészes, de kicsit lenézettnek számít a veszprémiek között a haszkovó-stromfeld-jutasi környéke. De kezdésnek nem rossz, aztán ha nem jön be tovább tudtok állni pár év múlva.
Hasonló árkategóriában én inkább a Munkácsyt ajánlanám, közelebb van a belvároshoz is meg nekem pl szimpatikusabb.
Ha a suli kérdés fontos: Báthory általánost nagyon nem ajánlom, a közelben a Deák/Kossuth, amik jobb sulik.
A Báthory szerintem sem a legjobb.
Unokahúgom most harmadikos, de mondják unokabátyámék, hogy lehet, el fogják vinni, mert nagyon trágya, a társai is borzalmasak.
Mi a rossz
hírnév oka??
Jézusom 😭😭
Ez borzalmas.
Az ilyen nem tanárnak való. 😪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!