Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyunk ,hogy a szomszed...

Mit tegyunk ,hogy a szomszed cigifustje ne jojjon be a nappalinkba a teraszrol?

Figyelt kérdés

Szomszedosak a teraszaink. Belvarosi tarsashaz felso szintje,az eg felett nincs semmi. Csak egy 2,5 meteres uveg valaszfal van.

Az o teraszuk mienhez kozeli reszen van asztal szekekkel. A tolunk tavoli reszen meg a gyerekeknek csuzdapark stb. Azon az oldalon nincs szomszedja,akit zavarna ….

Illetve a gyerekek hangoskodasa,hisztizese is zavaro.

Nagyon zavaro a cigifust. Mi nem dohanyzunk.

Nincs kertje egyikunknek se,ez sajnos egy belvarosi tarsashaz…

#Hullazsak,kert nincs #Ez nem kertvaros,hanem belvarosi tarsashaz!! #Udvariassag,diplomacia,eredmenyesseg
2022. máj. 13. 03:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Írtad, hogy üveg válaszfal van és nincs tető. Az üveg válaszfal mellé állítani kéne egy paravánt, vagy a réseket eltakarni, az üveg válaszfal tetejére egy peremet vagy napellenző rakni, hogy valamelyest elzárja a füst útját, ill.elterelje.
2022. máj. 13. 08:01
 12/21 anonim ***** válasza:
49%

Hú milyen erőszakosak a nemdohányzók, csak lesek. Én nem cigizek, de eszembe nem jutna beszabályozni, hogy ki, mikor és hogyan cigizhet a saját erkélyén :D

Nyilván ha a buszmegállóban rám fújja a füstöt, akkor ő a paraszt, de ha a saját portáján dohányzik, és én emiatt felháborodok, akkor egyértelműen én vagyok az ostoba bunkó. Ezt hogy nem látjátok?

2022. máj. 13. 08:23
 13/21 anonim ***** válasza:
65%

JOGA van a saját teraszán dohányoznia.

Én nem dohányzom amúgy.

Ha valahol a kipufogófüst száll be, akkor be kell tiltani a forgalmat?

NEM.

Be kell csukni az ablakot.

Amúgy, ha nagy a terasz, kérd meg, hogy a lehető legtávolabb dohányozzon.

2022. máj. 13. 08:30
 14/21 anonim ***** válasza:
14%

A te bajod.

2022. máj. 13. 09:55
 15/21 anonim ***** válasza:
90%

Azt hiszem birtokvédelmet lehet kérni egyébként.

A dohányosnak joga van cigizni, a másiknak meg joga van a cigifüstmentes lakáshoz.

2022. máj. 13. 09:56
 16/21 anonim ***** válasza:
48%

Nekem nem bajom, én elvagyok az erkélyen cigizéssel :D

2022. máj. 13. 10:14
 17/21 anonim ***** válasza:
36%
Megyek is rágyújtok
2022. máj. 13. 10:15
 18/21 A kérdező kommentje:
4-es a szomszed terasza 40 negyzetmeter!!! Siman elmehetne a masik vegebe cigizgetni.
2022. máj. 13. 11:51
 19/21 A kérdező kommentje:

20 meter szeles a terasza.

Ok a masik haz berloi,csak a teraszunk van egymas melle epitve uvegfallal elvalasztva.

Belvarosi tarsashaz! Nem csaladi haz!

Az erkely 10 nm alatti terulet. Meg afelett van egy masik erkely. Itt nincs.

2022. máj. 13. 11:54
 20/21 anonim ***** válasza:
67%
Én is cigiztem anno az erkélyen, olyankor mindig bevágta a szomszéd az ablakot. Szerintem teljesen igaza volt. Értem én, hogy az én erkélyem, de ha másokat zavarok vele, akkor az meg az ő nappalija, és bemegy a füstöm. Most kertesben lakunk, és ha a szembe szomszéd dohányzik a teraszán, azt is érzem az udvarunkon. :D Az nem mondom, hogy zavar, de érzem, úgy, hogy dohányzom. Milyen lehet annak, aki nem dohányzik, és közelről valaki kifüstöli. Szóval csak meg kellene kérni rá, hogy próbálja meg minimalizálni.
2022. máj. 13. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!