Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mennyire hallatszik át egy...

Mennyire hallatszik át egy régi, vastag falú bérházban az, ha epilálok? Most 11-kor bunkóság lenne nekiállni?

Figyelt kérdés

Igazából 3 napja költöztem be az új helyemre, egy régi, vastag falú bérházba. Talán 1 méteresek is lehetnek a falak, nagyon magas a plafon. Azt vettem észre, hogy itt sokkal kevésbé szűrődnek át a hangok, mint panelban. Gyerekek laknak felettem, ha ők trappolnak azt hallom, de a szomszédok beszédét pölö még eddig soha.

Na de a lényeg, az epilátor hangja vajon áthallatszódna? Holnap reggel olyan helyre megyek, ahol nem mutatkoznèk szőrös lábbal...

2022. máj. 2. 23:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
Pfff, de be vagy szarva istenem...talán valami orosz epilátorod van, aminek UAZ kisbusz hangja van vagy mi a franc? 😆
2022. máj. 3. 04:13
 12/21 A kérdező kommentje:

Nincs rossz epilátorom, de van hangja. Hangosabb mint a beszéd.

Megcsináltam ma reggel.

2022. máj. 3. 07:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem rosszat, oroszt irt. 🤭
2022. máj. 3. 13:26
 14/21 A kérdező kommentje:
Mindegy, nem az van. :D
2022. máj. 3. 16:13
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak kiegészítésképp tenném hozzá ezekhez a fajta házakhoz, a külső falak valóban méter vastagak, ám az 50-60as években csomó ilyen lakást felosztottak kisebbekre, és gyakran rossz kivitelezésű, vékony téglafalak kerültek be 1-1 lakás közé elválasztóként. Azokon már sokkal jobban áthallatszódik bármi, plusz ugye a födém is eléggé tudja vinni a hangot, ez épülettől függ.

Ennek ellenére én is megcsináltam volna a helyedben éjszaka, ennyi bele kell férjen ;)

2022. máj. 3. 20:00
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor ennyi erővel este elektromos fogkefével se mossak fogat mert áthallatszik? Ugyan már, egy epilátor nem ütvefúró. Azt nyilván megértem hogy épeszű ember nem kezd el porszívózni, fúrni meg nagy zajjal járó dolgot csinálni este, de azért egy epilálás férjen már bele.
2022. máj. 3. 21:07
 17/21 anonim ***** válasza:
Nyugodtan csináld, max azt hiszik hogy vibrátor :D
2022. máj. 3. 21:17
 18/21 anonim ***** válasza:
48%

De a kérdező undorodik a szextől.

Így meg sokan félre értik.

2022. máj. 3. 21:34
 19/21 anonim ***** válasza:
#18 Akkor mondja azt hogy botmixer és főzött valamit. Ja hogy akkor meg nincs mivel megkínálni a szomszédokat....
2022. máj. 3. 21:37
 20/21 A kérdező kommentje:

Igen, undorodok a szextől...🤷🏼‍♀️

Ezt félretéve, örülök, hogy nem tettem meg, mert ma reggel hallottam a felettem lakó gyerekükkel ordítani az apjukat.

Nem tudok viszonyítani, lehet, hogy az epilátor azért halkabb.

Amúgy csúnyán ordítozott velük. Nem tűnik nyugodt embernek. 😅 Talán jobb ha nem is akasztom össze a bajszomat egy indulatos szomszéddal az éjszakai zajongás miatt.

2022. máj. 4. 01:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!