Nyugat-Ukrajnába jelenleg milyen az élet,hogy a keleti része megszállás alatt van?
Figyelt kérdés
Ott is balheznak az oroszok, vagy rendesen megy az élet?2022. máj. 2. 10:05
1/8 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=3OdOkOmmX3A&ab_channel=pavlo..
Ugyanúgy meg az élet, minden élelmiszer beszerezhető, általánosságban dolgozik mindenki, fizetik az adókat stb.
Sok az ellenőrző pont, engem egy nap 5ször is megállítottak és tilos telefont elővenni az utcán, ha előveszed bevisznek kihallgatni.
2/8 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy miért ugranak a hatóságok a közterületen történő telefonálásra? Ennek biztosan van valami nyomós oka (kellene lennie legalábbis).
5/8 anonim válasza:
Aki írta a közterüketen telefont nem szabad élővenni hozzászólást, tudnál majd válaszolni az én fentebbi kérdésemre? Megköszönném! :)
6/8 anonim válasza:
Lvivben is legiriadok vannak. Egyebkent a nepirtas nem a balhezas szinonimaja.
7/8 anonim válasza:
A telefont azért nem engedik, mert lehet vele fotózni meg videózni és egy-egy ilyen felvétel segítség lehet a támadni készülő csapatoknak annak felderítésében, hogy hol vannak stratégialiag fontos épületek, raktárak, kormányépületek, katonai létesítmények, ellenőrzőpontok stb. Aki egy háborúban álló országban ezeket dokumentálja, azt kihallgatják, mert lehet, hogy hírszerző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!