Debrecenben valóban nem lehet menni sehova? Írják
folyamatosan, hogy ugyan munka tekintetében nagyon jó,
viszont kikapcsolódás tekintetében képtelenül rossz
megyeszékhely a város.
Figyelt kérdés
Van egy-két étterem és Hajdúszoboszló - de tényleg ennyi lenne csak?
10-es, a Zsuzsi vonattal kb. ezerszer mentem már, de csak azért mert vonat mániás vagyok, egyébként 1x is dög unalom. Nagyjából mindig üresen jár fel alá, annyira népszerű, ez pedig azért van, mert egyrészt röhejesen rövid a pálya amit bejár, annak is nagy részén az országút mellett halad. Másrészt pedig a végállomáson sincs semmi olyan amitől hanyatt kellene esni. Van ott egy kilátó ami 10-ből 9-szer zárva van valamilyen okból, egy gazos terület, ahol lehet szalonnát sütni, igaz csak napközben mert este már nem jár a vonat. Aztán el lehet gyalogolni a bokáig süppedős porban a félig kiszáradt tóhoz és ennyi, nyugdíjasoknak kiváló program, vagy nem. Szívesen.
2022. máj. 25. 11:35
12/28 anonim válasza:
Aki Debrecenben unatkozik, az a világon mindenhol unatkozik.
Nem mindenkinek való Debrecen, nem a lepukkant prolik városa - nem csoda, ha az nem érzi ott jól magát!
2022. máj. 25. 21:09
13/28 anonim válasza:
12-es, igen Debrecen a világ közepe, New York, London, Párizs elbújhat mellette. Sok eszed van.
2022. máj. 25. 22:13
14/28 anonim válasza:
A #12 nacionalista választól kivagyok. Debrecen egy jelentéktelen keleti város, de igazad van.., LA, NYC, LDN mind elbújhatnak a MI Debrecenünk mögött. Te jó ég, milyen torzított valóságban élsz??
2022. máj. 26. 07:54
15/28 anonim válasza:
13-14: Láss csodát: van olyan (angol) gazdasági folyóirat (FT), ahol befektetési szinten együtt szerepel New York, Dubai, Hong Kong, Berlin és Debrecen... [link]
Úgyhogy valójában nem lőtt mellé a 12-es, csak tematikailag!
Az más kérdés, hogy a példátok legalább olyan morbid mint a 12-es első mondata: New York, London legalább kétszer nagyobb mint az egész Magyarország... Valóban "értelmes" összehasonlítási alap...:)
2022. máj. 26. 09:04
16/28 anonim válasza:
15-ös már vártam mikor jön elő egy igaz hitű fide$zes a mindent söprő aduásszal a Financial Times listával. Én egyébként a 13-as vagyok és a 12-es válaszolóra reagáltam amikor a világvárosokat említettem, értelmezd a szövegkörnyezetet is ha tudod. Az FT listán pedig azért van Debrecen előkelő helyen mert olcsó a munkaerő, és az állam rekord arányban nyújt vissza nem térítendő támogatást az idetelepülő cégeknek. A többi várossal ellentétben, ahol valószínűleg mindenféle támogatás nélkül is érdemes beruházni.
2022. máj. 26. 12:06
17/28 anonim válasza:
16: Íme a $zerencsi $zerencsétlen fidesz-frusztrált, mérsékelten okos habzószájú kisgyerek... Ő aztán megmondja a valódit, mint befektetési guru...(:-
Te meg azt óbégatsz amit akarsz, csak az a baj, hogy a szövegednek köze sincs a valósághoz!
2022. jún. 2. 23:15
19/28 anonim válasza:
18-as, nem semmi, hogy már a kínaiaknak is megéri Magyarországon gyártatni, anyira olcsó itt a munkaerő. Gratulálunk Debrecennek, hogy az ország legjobb termőföldjeit áldozza be azért, hogy a kínai, koreai, meg német cégek állami támogatásból a magyar adófizetők pénzén építsenek gyárakat és keressék gennyesre magukat. Plusz kiahasználják az Orbán diktatúra által megteremtett olcsó magyar munkaerőt. Azért azon majd ne csodálkozz, hogy ha már nincs meg a kikalkulált haszna ezeknek a cégeknek akkor zéró teketóriázás után tovább állnak és itthagyják az üres betonplaccokat, biztos azon is jól meg fog majd teremni a búza.
2022. jún. 3. 00:00
20/28 anonim válasza:
19 - Ó te kis álságos majom: az ipari területek 18 km2 tesznek ki, ami területileg nem számottevő egy közel 450 négyzetkilométeres városban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!