6. vagyok.
Az én kínai ismerősöm mesélte, hogy youtube-ra, Facebookra nem rakhatnak ám ki akármilyen tartalmat. Persze hogy nem fogja azt mondani, hogy kemény az élet ott. Nem rossz, sőt! De kemény. Egyetemre se mehet csak úgy akárki, csak ha van pénz meg protekció (ő is mérnök).
Mikor személyesen beszélgettünk, akkor mondta el, mi az a sok minden, amit nem tehetnek ki a netre...
11
Akit én nézek kínában élő magyar videós (angol tanár) ő semmi ilyesmiről nem beszélt, kb olyan az élete mintha egy EUs átlag ember lenne.
kezdjúk ott, hogy Kínában tiltott a youtube
Nem tiltott. Csak erősen korlátozva van.
YouTube, Facebook, Gmail csak bizonyos feltételekkel érhető el, korlátozott időre.
(Kínai mérnök ismerősöm 2 évente ír vissza nekem Gmailen, Facebookja is van, amit alig használt (szinte soha), ha Kínában van. Amíg Magyarországon volt, folyton posztolt valamit. Mióta visszament, kb 2 képet töltött fel évek óta és ennyi.
Levelemre is úgy válaszol 1-2 év után, mintha egy novellát írt volna, annyi mesélnivalója van, csak nem léphet be mindig.
Jól kereső, top 3 kínai egyetemen végzett és világszínvonalú cégnél dolgozva ennyit engednek meg neki.
Mi lehet az átlag polgárokkal?
13,
Oké részben jogosan lettem lepontozva, de itt szó sem esett kormány elleni tüntetésről (külföldiként-egyetemistaként-vendégmunkásként miért csinálnál ilyesmit?!)
Illetve VPNel megy szinte minden, ha csak sima yt videókat akarsz nézni, és nem merényletre készülsz akkor nem fognak elvinni.... (csak viccnek szánom:D)
ezt elmondja a srác is, pontosan nem tudom már melyik videóban, mert nagyon rég néztem, de ha érdekel titeket akkor belinkelem a csatornáját:
Semmiképpen. Mert sunyik és ostobák. Akit lehet kihasználnak, csalnak ahol lehet. Sokan dohányoznak. Képtelenek illedelmesen viselkedni, böfögnek, köpködnek, stb.
Valaki írta hogy MÁR lehet 2 gyerekük. NEM, MÁR bevezették a 3 gyerekes családmodellt. És senki nem szól ellene nemzetközileg, pedig már eddig is minden 4-5. ember a földön kínai.
Először hízelegnek a fehéreknek, de csak azért, hogy fizessenek nekik a bárban, vagy a nők rászállnak, hogy feleségül vetessék magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!