Ki örül neki hogy hosszú idő után újra esik az eső?
A növényeknek bőven kellett már a kertben az eső.
Viszont összességében nem örülök neki, mert pont meg vagyok fázva, és gyalog járok mindenhova, úgyhogy nem túl kellemes a hidegben + esőben caplatni este. ://
szeretem a napos 20 fokos időt, de kell az eső, most nekem is jól esik
(meg amúgy a f.sz ki volt azzal, hogy igazából csak délután volt 20 fok, reggelente meg fagyott)
Már elnézést, de éppenhogy TE “találtál meg” meg engem, ugyanis te proliztál le mindenkit (persze szigorúan ismeretlenül), aki arra voksolt, hogy nem örül az esőnek! Úgyhogy nehogy már te kérd ki magadnak, ha valaki nem tűri szó nélkül, hogy ok nélkül prolizza egy vadidegen egy ilyen nevetséges kérdés miatt, aki ráadásul semmit sem tud róla. Nem az volt a téma, hogy hasznos-e az eső bszki, hanem hogy örülsz-e neki. Feltűnt, hogy téged se prolizott senki, amiért te személy szerint örülsz neki? Pedig a stílusod bőven elegendő indokot ad rá..
Amúgy hol írtam, hogy azért nem örülök neki, mert nem tudok a parkban sétálni? Ne adj olyan szavakat a számba, amit nem írtam. A 20-25 fok pedig aztán minden, csak nem irreális.
Továbbra sem lesz senki proli attól, mert nem szereti az esőt és nem örül neki, ellenben azzal, aki azt hiszi csak az lehet az igaz és jó, amit ő annak gondol és akibe annyi intelligencia nem szorult, hogy képes legyen elfogadni, ha más emberek más dolgokat szeretnek, más dolgoknak örülnek, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!