Svájcban vagy Liechtensteinben valósítható meg magasabb életszínvonal, nyugodtabb élet?
Figyelt kérdés
2022. márc. 24. 00:49
1/12 anonim válasza:
Hasonló kereső mondatokat írj be googleba: "liechtenstein vs switzerland cost of living", "liechtenstein vs switzerland gdp"
3/12 anonim válasza:
Nem sok különbség van. Annyi viszont igen, hogy Liechtensteinben nem kapsz tartózkodási engedélyt.
4/12 anonim válasza:
3
Szerintem kevered az állampolgársággal, ami úgy megy, hogy ha ott állampolgár akarsz lenni, akkor le kell mondanod az előzőről, tehát kizárt a kettős állampolgárság.
Tartózkodási engedély pedig simán lehet kapni, szinte akármilyen munkára, én ácsként dolgoztam kint.
5/12 anonim válasza:
Aha!
1 év, amit max. kaphatsz. Aztán vagy Ausztria, vagy Svájc.
7/12 anonim válasza:
Svájcban sem egyszerű, pont a tartózkodási miatt.
Egyébként Lichtenstein Svájc 27. kantonja - itt ezt mondják a helyiek, és tök igazuk van :D
8/12 anonim válasza:
Melyik helyiek? Mert a liechtensteiniek biztos nem.
9/12 anonim válasza:
Kicsit más kérdés , de hátha tudtok segíteni . :)
Orvosként milyen lehetőségek vannak abban a két országban?
10/12 anonim válasza:
Röviden: jók!
Hosszabban: nyelvtudással, szakorvosként nagyon jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!