Szerintetek is parasztság, ha akkor megy valaki mindig WC-zni amikor te éppen eszel?
Sokkal zavaróbb, amikor elmegyek wc-re, oszt mindenkire akkor jön rá a xarhatnék és kopognak hogy sokáig leszek-e és az még a jobbik eset, ha kopognak😐 Már hallom előre a lámpakapcsolást (hálistennek kivül van) és visítok hogy be ne jöjjön...
De tényleg, abban a pillanatban, amikor bemegyek.
Jaa, a tesóimról van szó.🤷♂️
#5 Azt tegyük hozzá, egy átlag panelban konkrétan minden a WC mellett van közvetlen :D
Amúgy tény, hogy baromi kellemetlen evés vagy bármi közben hallani a másik ürítését.
Én panelban lakom a mostaninál is áthallatszik minden, de a korábbi albérletemben konkrétan arra riadtam esténként, hogy valami csobog mint állat. Pedig füldugóval, zárt ajtóknál aludtam.
A felső szomszéd mindig úgy hugyozott, hogy nem a wc belső falára célzott, hanem bele a vízbe.
Ülhettem én akárhol a lakásban, azt hallgattam óránként, hogy valaki hugyozik. Volt, hogy társaság ült nálam és konkrétan 1 perc néma csendben hallgattuk, hogy hugyoznak.
Jogos érvelés miszerint te tudsz enni bárhol . A másik illető meg nem igen tud válogatni . Tényleg ha ennyire zavar . Menj be a szobába a tv elé . Ahelyett
hogy értelmetlen kérdéseket írsz ki az internetre :D
Itt te vagy a hülye, de semmi probléma :D
A probléma az, hogy fel sem tűnik.
Két macskánk van. Alapvető macskatörvény, hogy akkor kell elrohanni almozni, ha leül enni valaki. :D
Úgyhogy ilyesmin, hogy mi hallatszik ki a vécéből, már rég nem akadok fenn. Halkan zenét kell kapcsolni, ha zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!