A kérdező szavazást indított:
Budapest - Magyarország
Pozsony - Szlovákia
Kijev - Ukrajna
Bukarest - Románia
Belgrád - Szerbia
Zágráb - Horvátország
Ljubljana - Szlovénia
Bécs - Ausztria
75 szavazat
1/15 anonim válasza:
Őszintén egyikben sem, most Budapesten élek, de szívem szerint nem itt lennék. A felsoroltak közül számomra még mindig ez a legjobb opció.
2/15 anonim válasza:
Budapesten élek és az opciókat tekintve itt is maradnék.
De ha újból születnék és választhatnék akkor Zürich lenne, ahol élni szeretnék.
3/15 anonim válasza:
Az én fogalmaim szerint ezek közül egyik sem nagyváros 😀
4/15 anonim válasza:
Minél olcsóbb legyen a megélhetés. Lehet, hogy ugyanannyi pénzből kétszer olyan jól élnék, akkor bolond lennék nem oda menni.
5/15 anonim válasza:
Zürichben élek. Bp-n három évet töltöttem, jó szr volt.
6/15 anonim válasza:
Budapestiként ez a lista annyira nem tetszik, ha lenne rajta valami Lisszabon vagy Reykjavik vagy legalább valami Milánó...
7/15 anonim válasza:
Ha csak ez a válaszék, akkor Budapest. Bécs lett volna, ha nem lennék ennyire primitívek az osztrákok az oltás kapcsán.
9/15 anonim válasza:
Egyedül Pozsonyban és Budapesten voltam eddig ezek közül. Mondhatnám, ugyanaz. Annyi különbséggel, hogy Pozsonynak vannak olyan magyar kisváros-jellegű beütései is, és valójában Ausztria sincs onnan távol, 15-30 perc autóút. Simán laknék ott, engem megfogott. Pest sem rossz, de ha már magyar város, akkor Szeged.
10/15 anonim válasza:
Ha Buda egy reszet kikanyarithatnam, elszakadna Magyarorszagtol, es az ott lakok is kicserelodnenek normalis emberekre, akkor ki sem mozdulnek, egy napra sem hagynam el, ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!