Akik éjjel mezítláb rohangálnak a lakásukban, azoknak mi bajuk? Miért csinálják ezt?
Lehet csak gyorsan lépked és azt hiszed rohan
Vagy most edz és épp fut
Mindig mezítláb vagyok, nem szeretem a papucsot. Ráadásul az aztán hangos, mezítláb hangtalanul tudok lépkedni.
A szomszédom nemrég ért haza a délutáni műszakból és felgyújtotta a konyháját. Szar érzés arra ébredni hogy ordibálnak a lépcsőházban hogy mindenki meneküljön, mert tűz van.
Szerintem örülj ha csak rohangálnak feletted.
Ha ennyit sem bírsz tolerálni akkor tanya.
Ezekkel nem az a baj, hogy rohangálnak vagy hogy mezítláb, hanem az, hogy járás közben jól földhöz verik a sarkukat.
Felettem a családban két vékonyka kislány van, úgy trappolnak, mint az elefántok.
Amikor meg izzados volt a labam,mindig papucs nelkul mrntem otthon,mert a lakkozstlan parketta beszivta az izzadmanyom. 😂😁
A felettunk lako mindig ejjel indul dolgozni,igy minden nap 1 oran keresztul rohangaszik ide oda a lakasban. Nagydarab es szepen reng a plafon tole 😂😂 A hobbijuk,h minden nap atrendezik a lakast es huzigaljak a butorokat.😂😁
Ismerős a sztori: panelban lakom, felettem Deb Ella este, éjjel szokott pl.: porszívózni, mert akkor ér rá. Vagy bulizni, vagy pakolni, és a sarokverés megvan nála is.
Vagy szólsz neki, vagy a gondnoknak szólj miatta, vagy pedig egy kis levelet bedobsz a postájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!