Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Minek egy ügyvédnek két...

Minek egy ügyvédnek két kifejlett gorilla?

Figyelt kérdés
A szomszédom ügyvédként dolgozik több tíz éve. Az utóbbi három évben felvett maga mellé két gorillàt. Nem tudom jobban megfogalmazni. A férfi magas sittes kinézetű, a nő alacsonyabb de testépítő alakat. Sokszor a ház körüli munkákat is ezek végzik. A teraszon kint ülnek vele és a feleségével. Együtt isznak.Mire kellhet neki két ilyen ember. Nem szeretném ôket erre látni.

2022. febr. 11. 10:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Annál sokkal normálisabb, mint amit te csinálsz…
2022. febr. 14. 22:59
 22/26 A kérdező kommentje:
Nem értitek a problémát
2022. febr. 15. 09:43
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs a világon semmilyen probléma! Max a fejedben létezik. Nem szimpatikusak kinézetre, na és? Trágárkodnak néha, na és? A nő nyáron nem bundában jár, na és? Foglalkozz a magad dolgával.
2022. febr. 15. 11:36
 24/26 anonim ***** válasza:
3%
Elhiszem hogy megvan ijedve a kérdező. Egyszerűen vannak rossz arcú emberek akikből süt a rosszindulat,én sem örülnék ha egy M. Richárd kinézetű emberke itt mászkálna a környéken. Nem tudjuk kik ezek az emberek, milyen szándékkal vannak ott a szomszédban. Miért támadjátok a kérdezőt?
2022. márc. 31. 21:50
 25/26 A kérdező kommentje:
Állatias vonásai vannak a nőnek is.
2022. ápr. 1. 06:36
 26/26 anonim ***** válasza:
4%

Én megértelek kérdező! Nagyon is együtt érzek veled. Nem éppen kellemes dolog, ami a fiaddal történik. De hát az élet nem habos torta, sajnos.

Hasonló élethelyzet: nekem is van egy ügyvéd ismerősöm (találkozgatni szoktunk.) Eléggé furán viselkedik velem és FOLYTON ATTÓL TART, HOGY BÁNTANI FOGJÁK... most már "bújkálnom" is kell az ismerősei elől újabban.

Korábban kapott már életveszélyes fenyegetéseket - állítása szerint. Tanárként is dolgozott és diákokat buktatott meg, ezért gorombáskodtak nagyon vele. Sőt, még ennél is jobban kikezdték szegényt...

Alig tudtam megmenteni attól, hogy ÖRÖKRE bezárják fogyatékosok otthonába. Elég sok traumával küzdött élete során, túlérzékeny ember, hamar sírógörcsöt kap bizonyos dolgoktól.

Itt egy konkrét példa, mennyire nem egyszerű nekik sem!

2022. ápr. 2. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!