Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kiköltözni városból falura a...

Kiköltözni városból falura a rendszer miatt?

Figyelt kérdés
Városban élek, de ki szeretnék lépni a rendszerből. Leginkább a Covid helyzet miatt, de több dolog is van ebben. Ha lenne egy nagy kibertámadás és összeomlana a rendszer az baj lenne. Vagy jönne egy új járvány. Önellátó szeretnék lenni, csak az életkorom miatt még nem lehetséges.
2022. febr. 6. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Egyből gondoltam, hogy gyerek vagy. A vírus miatt semmivel sem rosszabb városban, mint falun. Kiberg támadás meg nem lesz.
2022. febr. 6. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
97%

Falun is ugyan olyan, tanyán is. A szomszédokkal most se kell találkoznod.

Ellenben, ha oda vágy, akkor menj.

2022. febr. 6. 13:22
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Jó nagy hülyeség lenne
2022. febr. 6. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Az önellátás egy csacsiság. Abból hogy tartassz pár malackát nem lesz kifizetve a villany, víz internet díj. A TV, Nem veszel új ruhát sem, barkácsgépeket, meg semmit sem. Fizetés kell.
2022. febr. 6. 14:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Már nem vagyok gyerek, de felnőtt se. A Covid helyzet alatt azt értem, hogy pl. A Fülöp-szigeteken börtönbe mehetnek az oltatlanok. Ez a diktatúra mindenhova el fog érni. És városban veszélyesebb lesz mint faluban. Nem a betegségtől félek.
2022. febr. 6. 14:33
 6/6 anonim ***** válasza:
94%

Nem kéne ilyen velős és messzemenő következtetésekre jutnod, hogy mi lesz ebből, mert hidd el, még a tőlünk sokkal bölcsebbek se tudják.

Évtizedekkel a Covid előtt döntöttem el, hogy én is elmegyek valami pestközeli vidékre, már elmúltam 40, de még nem sikerült. Nem annyira a pénz miatt, inkább a bátorság. Engem sokkal jobban izgat hogy pesti idegenként mi várna rám egy falusi közösségben, mint az, hogy mi vár itt, ha maradok.

2022. febr. 6. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!