Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kérdezni szeretném hogy...

Kérdezni szeretném hogy mennyire van jogom szólni a felettem lévőnek?

Figyelt kérdés

Teljes leírás:

Sziasztok

Kérdezni szeretném

mennyire van jogom szólni a felettem lévő szomszédnak ahol az édesanya is enyhe értelmi, testi fogyatékossággal, szülői segítséggel autista gyermeket nevelnek.

Lassan 2 éve toleráljuk a mindennapos sokszor már elviselhetetlen zajt, dübörgést ,ordibálást, a minap szóvá tettem, hogy ebből elég legyen mostmár majd gyermek édesanyja közölte velem, hogy nekik gyámügyi papir van, hogy a gyerek így viselkedhet..meghogy gyámügyhöz hiába fordulok nekik irásos nyilatkozatuk van ,hogy a törvény őket védi.. valóban létezhet ilyen papír ami a lakóközösség szabályai alól teljes mértékben felmenti őket a közösségi viselkedés alól..vagy igen is van jogom arra h megkérjem őket, hogy igenis legyenek halkabban..napi 8, 10, 12 órákat dolgozunk váltott műszakba nekünk meg talán jogunk lenne arra, hogy kipihenten tudjunk munkába állni..

Válaszokat köszönöm szépen!

2022. febr. 6. 10:32
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%

13.

Beteg gyereket nevelő családok nem a leggazdagabbak?

Aki gazdag, annak nem lehet beteg gyereke?

Egy lakás általában többet ér, mint falun egy kertes, családi ház.

Tehát nyugodtan mehetnének oda.

A kérdező ezt írta:

mennyire van jogom szólni a felettem lévő szomszédnak ahol az édesanya is enyhe értelmi, testi fogyatékossággal, szülői segítséggel autista gyermeket nevelnek.

Én ezt úgy értelmezem, hogy van egy autista gyerek, akinek az enyhéb anyja testi- és szellemi fogyatékos is. A nagyszülők is segítenek a nevelésben.

Ha nem így van, akkor a kérdező nem tud fogalmazni.

Aki akár csak enyhén szellemi fogyatékos, az miért vállal gyereket?

Hátha az is olyan lesz?

2022. febr. 12. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!