Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van aki falun él és annak...

Van aki falun él és annak ellenére szereti a falut, környező tájat hogy elmaradott?

Figyelt kérdés
Ergo lokálpatrióta?
2022. febr. 1. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Én nem falut, hanem megyét; Somogy.
2022. febr. 1. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:
32%

Nagyon fogalomzavarban van!

Egyrészt mi az, hogy annak ELLENÉRE szereti a falut meg a természetet, hogy ott él? Ez értelmetlen így!

Másrészt az elmaradott meg a lokalpatrióta két igencsak eltérö fogalom!

2022. febr. 1. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
97%

Jelen :)

Őrségben élünk a családommal, nagyon szeretjük. Egy alföldi kisvárosban születtem, de ki nem állhattam, mivel nem volt semmi élet ott. Aztán egyetemre mentem Pestre, majd ott éltünk a férjemmel és a kislányunk is ott született. Ám később már zavart sok nyüzsgés, a hangzavar, a forgalom, a dugók. Szóval falura költöztünk és nem bántuk meg. A szomszédos nagyvárosba járunk dolgozni, kislányom oda jár oviba is. Vannak állataink, főként csirkék, disznók.

2022. febr. 1. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Erdő mélyén élek mindentől távol, embert nem látok és nem idegeskedek semmin, mert semmi nem érint.
2022. febr. 1. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Miért lenne elmaradott??
2022. febr. 1. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:
95%
Szabolcs-Szatmár-Bereg és Békés megyét szeretem nagyon, pedig igencsak elmaradott részei az országnak. Számomra van egy egyedi, vonzó hangulatuk.
2022. febr. 1. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!