Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Általában miért azokban a...

Általában miért azokban a házakban nincs wc pumpa ahol elszokott dugulni a wc?

Figyelt kérdés
Nálunk otthon van a wc pumpa bár 25 év alatt egyszer sem dugult el a wc akárki akárhogy használta. Sok hotelben és panzióban nincs, na ott már attól el szokott dugulni ha ránézek. Apósoméknál meg minden hétvége arról szól hogy valaki használja a wc-t, rögtön eldugul és apósom a szomszédtól kéri el a wc pumpát, hogy használja. Egyszerűen minden használat után eldugul, még amikor ők használják akkor is. Nem értem, hogy 30 év alatt miért nem tudtak beszerezni egy pumpát? A lakások, házak nagy részében pedig sosincs pumpa.
2022. jan. 29. 18:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem csak jobban emlékszel azokra a kellemetlen esetekre amikor kéne a pumpa, de nincs.

Biztos használtál már wc pumpát, csak arra már nem emlékszel, mert természetes volt, hogy egyből meg tudtad oldani a problémát.

Egyébként egyetértek abban, hogy ez egy alap háztartási tartozéknak kéne legyen.

2022. jan. 29. 19:03
 2/2 anonim ***** válasza:
93%
Szülinapra, névnapra, különleges alkalmakra érdemes beszerezni ajándékozás céljából. ;) Még szerencse, hogy velem ilyen nem szokott előfordulni, vendégségben sem szoktam ilyen helyzeteket produkálni.
2022. jan. 29. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!