Akik Szabolcsban vagy Borsodban nőttetek fel, hogyan látjátok jelenleg a településetek helyzetét? Valóban csak a pusztulás figyelhető meg mindenhol, vagy vannak azért pozitív példák is?
Figyelt kérdés
Nincs ismerősöm ebből a régióból, viszont mindenki azt mondja, hogy pusztul lefelé, elcigányosodnak a falvak, széthordják a lakatlan házakat, balhéznak stb. Az a kevés (magyar) fiatal, akik odaszületnek, amint csak tudnak, menekülnek. Érdekelne, hogy ez mennyire igaz, illetve hogy van-e pozitív ellenpélda? Írjátok meg a megyét és azt, hogy falu vagy város! Kíváncsi vagyok mérvadó véleményekre.2022. jan. 24. 11:43
11/12 anonim válasza:
Én Nyíregyháza mellett lakom 10 km-rel, jövőre tervezünk elköltözni az ország másik végébe. Szerintem ez a keleti rész egy nagy nulla, munkalehetőség kevés, nincs perspektíva, egyhangú, sok a cigány, a körenyezet szemetes sok helyen, pláne ahol sok az aljanép. Én utálok itt élni, alig várom hogy elmenjek innen, pedig itt születtem.
34/N
12/12 anonim válasza:
Nyírbátor, a város épül-szépül, kerékpárutak, útfelújítások szép környezet, de nem sokat ér ha munkahely meg nincs. vagy vállalod hogy mész gyárba ipari parkba 3 műszakban, vagy mehetsz innen el sajna. de sokaknak még ez is jó opció és járnak be dolgozni falukból. a közbiztonság pedig vegyes, szerintem szabolcsban sosem volt meglepő hogy bőven van kisebbség. de jól írják, az én felnövő korosztályomból is sokan legalább egy megyével arrébb, Debrecenig mennek ha élni akarnak és nem túlélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!