Mennyire biztonságos szobát bérelni?
Ez úgy működik, hogy elmész, megnézed a lakást és a szobát, beszélsz a leendő lakótársakkal és eldöntöd, hogy szimpatikusak-e vagy sem, illetve ők eldöntik, hogy szimpatikus vagy-e számukra vagy kiadják másra.
Nem kell lakótársakkal barátkozni, de azért segít, ha normális a légkör. Nyilván lutri, de elég sokan élnek így, ha meg nem jöttök ki egymással az se feltétlenül tragédia. Nekem voltak olyan lakótársaim, akikkel max a folyosón vagy a konyhában köszöntünk egymásnak, egyébként nem volt semmi kontakt köztünk annyira más emberek voltunk, de teljesen kibírható volt.
Angliaban bevett dolog.
Októberbrn jöttem új helyre, 7 ember él a házban, 3at még egyszer sem láttam.
Lehet rosszul mondom vissza a történetet, mert kb 1 éve olvastam, de a 7. kerületben egy lakást bérlő beszedte a lakbért a szobatársaitól, de a tulajt nem fizette ki, aki a szomszédban lakott.
Majd egyszer elküldte a szobatársait sétálni és átment megölni a tulajt több kés szúrással, majd felgyújtotta.
Vagy valami ilyesmi.
A lényeg, hogy bármilyen emberrel összekerülhetsz. Hiába tűnik szimpatikusnak az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!