Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Meddig taroljam a csomagjat?

Meddig taroljam a csomagjat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Decemberben bekopogott hozzam a postas h atvennem-e a szomszed csomagjat mert nincs otthon ( egy nagy amazonos doboz), sajnos azt mondtam h persze.... atvettem a csomagot, alairtam a postasnak, o is mondta h bedob egy cetlit a szomszed postaladajaba h en vettem at majd nalam keresse a csomagot. Csakhogy a szomszed nem keresi a csomagot. Karacsony elott tortent mindez kb egy hettel. En akkor majdnem minden nap atkopogtam hozza, de nem nyitott senki ajtot. Majd karacsonykor hazautaztam videkre ket hetre. De bedobtam egy cetlit a postaladajaba h januar x.-en jovok vissza ,nalam van a csomagja , es megadtam az emailcimem ha nagyon surgos akkor valahogy megoldhatjuk.

Na azota mar visszajottem a lakasba de semmi, nincs kedvem minden nap probalkozni h mikor van epp otthon,legszivesebben oda raknam az ajataja ele a csomagot , de felek mas elvinne..

Mit csinaljak..?

2022. jan. 16. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

1) Hivd fel!

2) Tedd el a szekrenybe, agy ala..

3) Mivel meggondolatlanul valalkoztal, csinald is vegig.

4) Kerdezoskodj azert..mert hetekig szo nelkul..gyanus..

2022. jan. 16. 23:24
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Tedd az ajtajahoz es kesz
2022. jan. 16. 23:29
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Én várnék még 2 hónapot. Ha addig se keresi akkor megtartanám. Te megtettél mindent. Valószínűleg nem is kell neki. 2 hónap tárolás lehet megéri. Cserébe kapsz egy ingyen cuccot.
2022. jan. 16. 23:31
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

Tegyél egy cetlit az ajtajára, hogy nálad van a csomagja.

Ha jön, azonnal látja.

Ha nem jön, akkor február elején leszedném az ajtajáról a cetlit, a csomagot felbontanám, és magamévá tenném.

2022. jan. 17. 00:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha tulaj, akkor a közös képviselőnél megvan az elérhetősége, tel., email., kérd el.
2022. jan. 17. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Semmit, lebxnám az ajtaja elé és ennyi.

Nem az én dolgom, eleve át sem vettem volna más csomagját.

2022. jan. 18. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!