Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » 3 milliárd ft-ból hol érdemes...

3 milliárd ft-ból hol érdemes új életet kezdeni?

Figyelt kérdés

Érdemes ebből az összegből Magyarországon élni, vagy EU más országába, vagy egy Európán kívüli országba lenne érdemes költözni?

Most hagyjuk a pénzügyi tanácsadót keressél meg szöveget.

Ki mit csinálna ebből az összegből, amiből ihletet is lehetne meríteni?

2022. jan. 16. 13:57
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
45%
30# de megtehetem, ha eddig gykztam
2022. jan. 17. 01:15
 32/36 anonim ***** válasza:
75%
Én meg a pápa vagyok, na ehhez mit szólsz?:)
2022. jan. 17. 01:24
 33/36 anonim ***** válasza:
75%
7 eskének uzenem higy veled ellentétben én tavaly elottig ott eltem 3 even át.
2022. jan. 17. 18:14
 34/36 anonim ***** válasza:
87%
Oda kell menni lakni ahol másoknak is van pénzük.
2022. jan. 19. 11:53
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
Felkeresném a PTE ÁJK dékánját és vennék belőle diplomát, majd végrehajtóként 5 éven belül megdupláznám ezt az összeget.
2022. jan. 20. 20:45
 36/36 anonim válasza:
82%

Ha maradnál magyarországon és introvertált vagy, akkor vegyél egy BP-hez közeli nyugodt városban egy fullos lakást magadnak, meg még kb amennyit csak akarsz a belvárosban kiadásra, hogy fenntarthasd az anyagi biztonságod (vagy bármibe, amiben hosszútávon pénz lesz), vagy akár gyarapíthasd, a többi pedig tényleg egy csomó karitatív célú alapítványnak mehet, ahogy gondoltad is.

Ha a segítségnyújtás számodra tényleg fontosabb mint az életszínvonalad, akkor ezer százalék, hogy befektetnék valami passzív jövedelmet hozó ötletbe, mert a számodra feleslegessé váló pénzt, továbbra is eladományozhatod.

100 milliónál biztosan többet tartanék meg erre a tervre, ha hosszútávon ezt még lehet vinni.

2022. jan. 26. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!