Óbudán a Szentendrei úton a Flórián tér közelében 3 emeleti lakásban mennyire zavaró a járművek zaja ha az ablak a Szentendrei út felé néz?
nézzétek én a raktár utca környékén lakom tehát nagyon ismerem, ja és budapesten nőttem fel, forgalmas részeken.
A szentendrei út reggel, délben, este sőt éjszaka is forgalmas. A nagykörűt, üllői, stb. nem az! A BAH csomópont na ahhoz lehet kb. mérni, ergo a legforgalmasabbak egyike.
Érdekesség: a szentendrei úti panellakásokat sokszor DIREKT úgy hirdetik az eladók hogy nem írják ki hogy szentendrei út mert értékcsökkentő tényező hiszen mindenki ismeri hogy rettentően zajos és forgalmas!
Én meg konkrétan a Szentendrei úton lakom, szintén a Raktár utcához közel. Unokatesóm is, aki amúgy a nagykörúton is lakott már, azt mondta a Szentendrei kutyafüle ahhoz képest. Tesómék a Kerék utcában, az egy minimálisan beljebb van, annyi hogy a 15 emeletesek előttük vannak, de nekik is a Szentendreire néznek az ablakok. Egyiküknek sincs semmi bajuk se a forgalommal, se a zajjal.
Én ráadásul HO-ban dolgozom, tehát egész nap itthon vagyok, sokszor szoktam az ablakban nézelődni és erős túlzás, hogy az egyik legforgalmasabb, ahogy az is, hogy rettentő zajos. Az éjszakai forgalom meg… jó pár éve itt lakom, nem igazán tapasztaltam még úgy nagyjából egyszer sem különösebb forgalmat éjszaka.
Reggel 7-8 (néha 9) körül és délután 5-6 körül szokott lenni akkora forgalom, hogy már egyik-másik sávban dugó alakul ki (főleg, ami visz fel az Árpád hídra) hisz nyilván mindenki megy/jön melóba. Persze mennek napközben is az autók, buszok, van forgalom, ezt eddig se tagadta senki, de messze össze sem hasonlítható pl a Hungáriával, ahol szerintem nem tudsz olyan időpontban menni, hogy ne legyen dugó. Plusz zaj szempontjából ott még ott van még az 1-es villamos is, azt itt max az hallhatja, aki közvetlen a Flórián térnél lakik, bár jó ablakok mellett az sem durva. De az Andrássy is az Oktogon, Deák fele, illetve másik irányba Hősök felé szépen be tud állni, évekig dolgoztam azon a környéken, borzalmas mi volt ott. Ezerszer inkább a Szentendrei. A nagykörútról inkább ne is beszéljünk meg a többi 10-és én felsorolt utakról.
Bár azt továbbra sem értem, hogy miért kell az emberek privát véleményébe és saját tapasztalataiba belekötni. 🤷🏻♀️
A többség amúgy is egyet értett abban, hogy jó nyílászárók mellett teljesen élhető a környék, miért nem lehet ezt elfogadni a felesleges kötözködés helyett?
12-es ez nem kötözködés fogd már fel. Csomóan máshogy látjuk.
A Hungária körút meg az M3-as bevezető meg a Soroksári út mellett lakók stb. biztos azt mondják, hogy a Szentendrei nem olyan vészes de városi viszonylatban akkoris az egyik legfőbb bevezető útról van szó és kb. a teljes észak budai agglomeráció itt jön be mert kevés a híd ( a Megyeri és az Árpád híd között nincsen, ha lenne jóval kevesebb lenne a forgalom ).
Továbbá ha a HÉV-et modernizálják, gyorsítják, akadálymentesítik hiszem hogy fog valamelyest csökkenni a szentendrei forgalma de hidd el, hogy ez akkoris egy nagyon forgalmas út :).
Én laktam az Üllői mellett, az Alkotás utca mellett, ez kb. az a szint, ha nem rosszabb.
Ami miatt egy jó nyílászáró sokat számít: nincs villamosrezonálás mivel ez nem a Vörösvári út.
Ettől függetlenül akkoris a top 10 legforgalmasabb útja Budapestnek.
Én a Vihar utcai részhez lakom közelebb de még ez a Vihar utca is borzasztóan forgalmas.
És én is HO-ban dolgozom.
Neked lehet rosszabb a hallásod, kevésbé veszed észre a hangokat. Örülj neki, és ne fogd fel kötekedésként.
Elfogadom: neked csendes, nyugodt, nekem nem az :).
Az Árpád híd pedig egy autósztráda....
Áh értem, tehát mindenki leírta kulturáltan a véleményét (ami amúgy az volt, hogy szerintük sem vészes a Szentendrei), amikor is megjelensz te és közlöd mekkora baromság minden, amit írtunk és mind süketek vagyunk. És szerinted ez nem kötözködés..🤦🏻♀️
Jó inkább nem mondom már semmit, azt gondolsz, amit akarsz, de tartsd tiszteletben a másik véleményét, ez lenne a minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!