Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapesten tényleg nagyon...

Budapesten tényleg nagyon veszélyes este utcán tartózkodni?

Figyelt kérdés

Haverom mondta hogy ha nem vagy egy két méteres benga ál*at vagy nem nézel ki félelmetesen akkor nagy eséllyel megvernek, megkéselnek , de minimum kirabolnak. Igaza van szerintetek?

És azt is mondta hogy nem csak a 8 kerület ilyen hanem szinte az egész a rózsadombot kivéve...

Tényleg ennyire rossz a helyzet vagy eltúlozza?

2021. dec. 24. 13:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyes helyeken igen, máshol nem.
2021. dec. 24. 14:59
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Haverod kisse ideggyenge lehet…

Egesz eletembe itt eltem, egyszer probaltak kizsebelni (az se sikerult) 20 eve, szoval ez alapjan nem latok kulonbseget.

2021. dec. 24. 15:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

vannak szarabb kornyekek ahol nem erdemes maszkalni, de alapvetoen nem veszes a varos

20l

2021. dec. 24. 16:03
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
A haverod túltolta az Amerikai filmeket, és Chicago-t összekeveri Budapesttel.
2021. dec. 24. 16:55
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak ott nem járkálnék éjjel, ahol nappal sem szívesen teszem. Aprócska, gyenge nő vagyok, mégsem ért soha semmilyen atrocitás. (Egyébként kíváncsiságból kérdezem, hogy miért csillagoztad ki az "állat" szót?)
2021. dec. 24. 18:21
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Lassan 20 éve élek itt. Megjártam már pár kerületet. Kezdjük azzal, hogy este 9-10 órakor még tele a metrópótló emberekkel, az utcák szintén. Én most a 9. kerületben lakom, 10-11 óráig biztonságosnak érzem. Viszont egy ismerősöm egy ideig a 8. kerületben lakott (tömő utca) na ott sötétedés után esküszöm féltem. De ez nagyon kis része Budapestnek, amire azt mondanám, hogy nem tanácsos késő este mászkálni, se nőnek, se férfinak. Amúgy alacsony, vékony nő vagyok.
2021. dec. 24. 18:51
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen, rettenestesen veszélyes, mind az 1,7 millió budapestit plusz több százezer nem hivatalosan ott élő albérletezőt, több százezer turistát egytől egyig megverik, kirabolják, megkéselik minden este.

Engem csak ma 3x késeltek halálra, pedig csak a sarki ABC-be ugrottam le. És még zárva is volt.

2021. dec. 24. 18:52
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Budapest biztonsagos hely.

Ha 24 karatos aranyfogtomesed van,ne a 8 kerben asits ejjel…😂Szoval a 8 tenyleg problemas lehet foleg ejjel.

Mas kerulet a korut kozeli reszeken

2021. dec. 24. 23:17
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
20 éve élek Bp-n, 6-7-8., 13. kerületekben laktam. Most a Keleti mellett lakom, lazán hazasétálok a 8-ban lakó ismerőseimtől is éjszaka. Inkább van pár szutykosabb utca, azokat nem szeretem, de atrocitás még sosem ért. (N)
2021. dec. 25. 10:23
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Eltúlozza. Éjszaka Bp-en eleve sokan vannak az utcán a rengeteg szabadidős lehetőség miatt. A belváros környékén még az éjszakai járatok is megtelnek. Nem nagyon van olyan, hogy te egyedül legyél az utcán és sarokba tudjanak szorítani. Ami lepusztult utca veszélyes lehet, oda nappal se tanácsos menni, de nem lesz attól BP veszélyesebb, hogy sötét van.
2021. dec. 29. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!