Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Panelban a lakásajtó előtti...

Panelban a lakásajtó előtti részt fel kellene mosnom?!

Figyelt kérdés
Közvetlenül az emeleti ajtó mellett lakom, mindenki ott jár be, és értelemszerűen ott a legsárosabb. A szomszéd jelezte, hogy a tisztántartás az én dolgom, mert a takarító csak a lépcsőházért felel, az emeleti folyosó a lakók reszortja (legalábbis a saját ajtajuk előtti rész). De a szabálykönyvben ilyesmit sehol sem olvastam.

2021. dec. 23. 15:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Nem kotelezo, de meddig tartana, oszinten? Sajat erdeked is.
2021. dec. 23. 15:49
 2/17 A kérdező kommentje:
Ráadásul pont olyan oktat ki, akinek több százezres tartozása van a közös költséget illetően. Drogos is, bűnöző(?) is, a rendőrök gyakran járnak hozzá. Hogy szakadna rá az ég!
2021. dec. 23. 15:51
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Figyu, esetleg vehetnél egy olcsóbb, nagyobb szőnyeget, ami tényleg arra lenne jó, hogy beletörölhetnék az emberek a lábbelit, és akkor nem a folyosó padlóját mocskolnák be.
2021. dec. 23. 15:51
 4/17 A kérdező kommentje:
Ő, a menő csávó egyszerűen baleknak néz a szemüvegemmel meg a 65 kilómmal, akivel mindent meg lehet tenni.
2021. dec. 23. 15:58
 5/17 anonim ***** válasza:
43%

Én mindig felmosok az ajtóm előtt. Szerintem ez alap dolog, nem is kéne szólnia senkinek.

Engem is idegesítene ha tiszta mocsok lenne.

Nekem amugyis evidens hogy az ajtó előtti rész az én felelősségem.

Vagy ha lusta vagy felmosni vegyél egy lábtörlős szőnyeget

2021. dec. 23. 16:00
 6/17 A kérdező kommentje:

5: Kissé faramuci, hogy más piszkát is én mossam fel, aztán vigyem be a lakásomba, és engedjem le a koszos vizet a wc-mben...

Miért nem lehet ezt is a takarítóra bízni?

2021. dec. 23. 16:04
 7/17 anonim ***** válasza:
76%
Esetleg a takarítóval beszélj ezügyben. De tényleg nem értem ezt a fennakadást, nem tudom milyen lehet a helyzet de naponta 2x1,5 perncél biztosan nem vesz igénybe több időt.
2021. dec. 23. 16:24
 8/17 anonim ***** válasza:
59%

1. A takarítónak megvan a feladata, ha mást, többet követelnek töle, akkor több fizetés is jár neki. (Meg a legtöbb lakó eleve cirkuszolna, ha a lábtörlöjét idegen piszkálja)

2. Annak semmi köze a témához, hogy a közös költséget ki fizette és ki nem!

3. Nekem világ életemben természetes volt, hogy az ajtóm elött is feltakarítok. Ha uyganis nem teszed, akkor tényleg beviszed az összes koszt a lakásba és nem öntöd le a WC-n, azaz nem lesz eltüntetve.

2021. dec. 23. 16:31
 9/17 A kérdező kommentje:
8: Max. az előszobába viszem be a koszt, mivel ott leveszem a cipőt, de az meg fel van mosva rendszeresen.
2021. dec. 23. 16:35
 10/17 anonim ***** válasza:
62%
Hát a szemüveges 65 kilóddal tényleg ne állj le vele kötekedni. Ha csicskáztatásnak érzed, nem tudnál összefogni még más normális szomszéddal? Amúgy nem értem, ha van takarító, akkor miért nem csinálja meg?
2021. dec. 23. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!