Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik a legolcsóbb egyetemváros?

Melyik a legolcsóbb egyetemváros?

Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 13:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
96%

Miskolc Egyetemi városnak tekinthető-e? Te voltál valaha Miskolcon? Jártál az Egyetemvárosban? (Miskolcon külön városrészen van az egyetemi kampusz)Tudsz róla, hogy 8 egyetemi kara van az Miskolci Egyetemnek? Szóval Veszprém és Kaposvár nem egyetemi város ebben az értelemben, bár olyan megyeszékhelyek ahol van egyetem, de ide sorolható akkor Eger és Nyíregyháza is.

Ha az a kérdés, hogy melyik a legolcsóbb? Az a város ahol kapsz kollégiumot, nem a legtávolabb van a szüleidtől, és ahol találsz diákmunkát is ha belefér a tanulás mellett. Abszolút olcsó nem létezhet ebben a kategóriában.

2021. dec. 22. 11:32
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
11: engem nem kell erről meggyőznöd, nagyon jól ismerem Miskolcot. Furcsállottam, hogy az eddigi hozzászólóknál fel sem merült, sőt leírják a Pest után következő legdrágább Debrecen, Veszprém, Győr hármast is
2021. dec. 24. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!