Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Melyik a legdrágább város...

Melyik a legdrágább város Budapest után lakhatási szempontból?

Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 11:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
@9 Ja, csak mondjuk nem ugyanazt jelenti Sopron közepén meg Budapest szélén lakni. Utóbbi fix 2x1-1.5 óra ingázás naponta, Sopronban ez akkor sem ennyi, ha Ausztria valamelyik értelmezhető közelségű részén dolgozik az ember.
2021. dec. 21. 06:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Elmondom neked, hogy ha olyan időben mész, pl. legutóbb mikor 9 re jártam dolgozni, volt iskola, 7:45 fele indultam el, és a város szélén 1 km megtétele 20 perc volt.

Plusz ha olyan napot fogsz ki, mikor 1 sorban ellenőriznek a határon, és nem csak integet, hogy menj az is simán 20-30 percet rádob.

Úgy hogy ha azt hiszed, hogy itt nincs meg ez az óraszám akkor nagyon tévedsz. Lehet nem minden egyes nap, de heti 3 szor minimum.

3 éve csinálom ezt, szóval tudom.

És akkor tegyük hozzá, hogy hol van Pesthez képest ez az aprócska Sopron... Szerintem ez a durva.

2021. dec. 21. 16:15
 13/14 anonim ***** válasza:
@12 Laktam Sopronban nagyjából 15 évig, máig rendszeresen járok, tisztában vagyok a helyzettel, de Soroksár meg a Győri út azért nagyon nem egy kategória.
2021. dec. 21. 18:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Pont azt irom basszus, hogy nyilván nem, mivel az egyik egy pici város a másik meg egy főváros és a környezete... És ahhoz képest még is ez a kisváros mennyire fel tud nőni mind árban mind stau szintjén a fővároshoz nyomokban...
2021. dec. 21. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!