Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kibírhatatlan Szerintetek ez...

Kibírhatatlan Szerintetek ez bunkóság?

Figyelt kérdés

Annyira unom ezt..ti mit tennétek? 20 éves csaj vagyok a lakotarsam pasi 23 éves.. ezzel a fickóval sok gondom van...és amint tudok elkoltozok...a szülei alattunk élnek..és amikor jönnek hozzájuk rokonok...a fia *lakotarsam ) rám erolteti h menjek le hozzájuk és ha nincs kedvem és nemet mondok...kioszt,sérteget h én milyen önző vagyok és ezt se vagyok kepes megtenni..meg hogy nagy bunkóság h én nm megyek le hozzájuk mikor vendégek vannak......semmi közöm a családjához nem vagyunk együtt mégis ekkora cirkuszt csinál és nem akad le a témáról...nagyon elegem van belőle....köze nincs az onzoseghez....lépcsőházban lakunk..a lakotarsam szülei is azinten csak alattunk vannak...ti mit gondoltok?

Szerintem egyáltalán nem vagyok köteles lemenni....

2021. dec. 19. 14:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%

Teljesen hihető a sztori.

Egy naiv és mit sem sejtő 20 éves leány beköltözik egy kanos 23 éves srác lakásába. Ráadásul rendszeresen lejárnak az alattuk lévő szülőkhöz ha jönnek a rokonok, hogy így a közös jelenlétükkel is mint "összetartozó pár" benyomását keltsék a rokonságban.

Ha meg nincsen kedve a csajnak, akkor lefokozza a pasit "lakótársnak".

Lenne néhány apró kérdésem:

- Miért pasassal költöztél össze?

- Lány "lakótársat" nem találtál?

- Fizetsz a lakhatásért egyáltalán?

- Kinek?

- Mit szól a barátod (ha van), hogy együtt élsz egy másik pasassal?!

2021. dec. 19. 16:12
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
Ha mindez igaz, akkor én megmondanám a lakótársnak, hogy eljátszom a szerepet, de cserébe perkálja nekem szépen a dellát és nem, nem fizethet természetben.
2021. dec. 19. 17:14
 13/18 anonim válasza:
94%
Még mielőtt válaszolnék, nem ártana kicsit átlátni a helyzetet - Van köztetek amúgy valami?
2021. dec. 19. 20:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Hmmm... Valami sántít
2021. dec. 27. 22:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Mondd el neki azokat amiket nekünk is leírtál
 16/18 anonim ***** válasza:
Költözz rl
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha eleged van belőle, szakíts vele
2021. dec. 27. 22:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Elegem van, de nem akarok szakítani a " kibírhatatlan lakótársammal".

Mert az igaz, hogy nem vagyunk együtt, viszont eléggé jó az ágyban, meg fizetnem sem kell a lakhatásért és a rezsiért.

A szüleinél meg tudok ingyen kajálni.

De ma "csakazértse" megyek le hozzájuk, hiába vannak itt a vendégek.

Majd ha már elmentek...mert már kezdek rohadtul megéhezni...

2021. dec. 28. 11:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!