Milyen Siófokon élni?
Én másfél éve jöttem ide. Nyáron sokkal többen vannak, utána sima kisváros, semmi extra. Fura megszokni az új megyeszékhelyet.
Ami jó, hogy bármikor kimehetsz nyáron fürdeni anélkül hogy fizetni kellene
Siófokon nőttem fel, 18 évesen költöztem el. Számomra Siófok mindig kisváros volt, a turizmus meg a város velejárója. Nem laktunk messze a parttól, mégis, miután kamasz lettem elég ritkán jártam fürödni. Legszebb a Balaton szezonok kívül, de nyáron is megvan a hangulata. Még ha valaki nem is egy nagy partiarc, a Petőfit érdemes este megnézni nyáron.
Szezonon kívül sima kisváros, a belváros sem egy nagy szám. Élés szempontjából amúgy kényelmes. Csomó bolt van, másfél óra az út Bp-re és óránként jár vonat, ott az M7-es.
Ugyan Kaposvárhoz tartozunk, mégis sokan Székesfehérvárra járnak inkább.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak: a dugó valóban jellemző nyáron, de csak a fő utakon. Aki jól ismeri a kisebb utcákat, simán ki tudja kerülni.
Tény, hogy sok rész le van kerítve, de azért így is van szabad rész. (újhelyi strand, az egész aranypart).
Ha esetleg van kérdésed még a várossal kapcsolatban, írhatsz nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!